Hogy lehet KIVERNI egy macska szemét? Ezt nem értem.
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 22:18
1/36 anonim válasza:
KIVERNI??? Miért kéne kiverni egy macska szemét?:@
3/36 anonim válasza:
Mi??? Ezt honnan hallodtad?:D Ne próbáld ki, de talán úgy, hogy hátulról erősen fejbe csapod:D! Nincs jobb ötletem.
4/36 anonim válasza:
Sokat segítene a válaszadásban, ha megindokolnád a kérdést.. Talán kiverte valaki a macskád szemét? Vagy te készülsz kiverni egy macska szemét? Mert erősen nem mindegy.
5/36 A kérdező kommentje:
22:21 menj a jó ....p*csába. Azt se tudod miről van szó, akkor ne pofázz, anyád nem tanított meg a normális beszédre????? p@raszt!!!!
Most nézem a Noé állatotthon honlapját és ott láttam egy kiscicát, annyira undorítoak az emberek... totál kikészültem ahogy megláttam.
belinkelem: [link]
2009. nov. 18. 22:26
7/36 anonim válasza:
"22:21 menj a jó ....p*csába. Azt se tudod miről van szó, akkor ne pofázz, anyád nem tanított meg a normális beszédre????? p@raszt!!!! "
Bagoly meg veréb... :D
8/36 anonim válasza:
Pl:légpuskával.
De biztos, h nem egy másik macska volt?
9/36 anonim válasza:
Ne adjatok már neki tanácsokat! Ó, hogy egy talicska szőrös jeti zaklasson titeket szexuálisan hátulról...
10/36 anonim válasza:
A szomszéd fiatal macskának egy kandúr vájta ki a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!