Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden macska aljas szemét dög?

Minden macska aljas szemét dög?

Figyelt kérdés

Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...

Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?

2012. febr. 21. 09:05
 51/109 A kérdező kommentje:
48, nem 47, bocsi...
2012. febr. 21. 14:16
 52/109 anonim ***** válasza:

"körömvágás macskának??"

Okoska, mikor hozzám került, nem tudott menni a szőnyegen, mert akkora volt a körme, hogy bele akadt. Azóta kb. havonta vágni kell, különben úgy megnő, hogy akadályozza a járásban.

Képzeld el, ha a macska körme ennyire nő vágni KELL, különben súlyos esetben deformálódhat is a lába, ha hosszan elhanyagolják a vágást és az már nem visszafordítható.

Lehet, hogy tanulnod kellene még a macskákról mielőtt hülyeségeket beszélsz?

2012. febr. 21. 14:36
 53/109 anonim ***** válasza:
33%
na ide figyelj nagyokos. én nem azt mondtam h semmilyen formában nem lehet levágni, de páran csak azért levágatják neki, hogy ne tudjon kaparni. az barbárság. de értsd csak félre, persze...
2012. febr. 21. 14:39
 54/109 anonim ***** válasza:
37%

Ugyanezt csinálja kérdező. Tépi a szőnyeget és ÜVÖLTVE nyávog! Leginkább csak akkor vagyok jó, ha enni kér. Nem is értem, a többi macska mind hízelgős, ragaszkodó. Ez nem ragaszkodik, mindenkinek üvöltve nyávog csak, hogy enni adjanak neki. Nem nem fogok neki többet adni, szuper prémium tápot eszik, meg van a napi adagja, ha többet adok neki, akkor olyan lesz mint egy hízó és megrövidítem az életét. Ha ki tenném, meg enne napi 300 grammot is aztán meg összeokádná az egész házat. Ja igen, mert azt csinálja. Ha nem kis adagokban mérem ki neki a kaját és ülök ott mellette, akkor olyan tempóval zabál, hogy hihetetlen és mikor már érzi, hogy hányni fog, akkor öklendezés közben berohan a nappaliba és csak azért is a szőnyegre hány. Máshova nem jó. Ha papírt tartok elé, hogy legalább arra menjen, addig nem okádja ki, míg el nem vettem. Persze, egy szőnyeg van az egész házban, de neki csak arra jó okádni.

És nem nem fogom odaadni, mert örökletes baj van a szívével, folyamatosan gyulladásba van az ínye és szájpadlása, FIVes és még sunyi is. Ad 1. más nem költené rá azt, amit én ráköltök. Ad 2. más nem csak magában puffogna, hanem még fel is rúgná, ahogy ez viselkedik. Lehet, hogy rohadul idegesít, de tudom, hogy megkap mindent, ami kell neki. Igen, szeretgetem is. De akkor is egy sunyi dög!

2012. febr. 21. 14:42
 55/109 anonim ***** válasza:
55%

"na ide figyelj nagyokos. én nem azt mondtam h semmilyen formában nem lehet levágni, de páran csak azért levágatják neki, hogy ne tudjon kaparni. az barbárság. de értsd csak félre, persze..."

Aha én értettem félre. Persze. Leírom, hogy mindenbe kapaszkodik és széttépi, meg kimar mindenkit, mert az emberekbe is belevágja a körmét, ha esetleg le akarják tenni, és hiába vágja le az ember a körme végét, akkor is megmaradóval ugyanúgy ki tud karmolni.

Erre beböfögöd, hogy: Körömvágás macskának???? (mint aki még ilyet nem hallott) ennyi erővel dugót a gyerek seggébe (mintha felesleges, ártalmas hülyeség lenne). Hagyjuk már, úgy csinálsz mintha a tévében szerepelnél és a minél drámaibb hatás lenne cél.

2012. febr. 21. 14:51
 56/109 anonim ***** válasza:
68%

09:19

Mekkora szemét dög vagy!! Otthagytad a macskát EGYEDÜL?! Egy lelketlen disznó vagy! Ja és nem a macskák az aljas dögök, hanem az EMBEREK amiért kirakják őket, halálra kínozzák, sorsára hagyják őket. És ez nem csak a macskákra vonatkozik, hanem minden más állatra! Pl. a kutyákra is. Szóval ennyit erről...

2012. febr. 21. 14:54
 57/109 anonim ***** válasza:
36%
igen itt ennyire jószívű humánus emberek vannak, és még nekik nagy a pofája. tipikus ....(nem írom le, mert még bant is kapnék)
2012. febr. 21. 14:58
 58/109 anonim ***** válasza:
33%
Nem jó, ha a macska sok száraz tápot kap, hányhat tőle, puhább táplálék is kell neki és fű, a macskák mindenképpen hánynak néha, a szőr miatt, ami a gyomrukba kerül.
2012. febr. 21. 15:02
 59/109 anonim ***** válasza:
19%
Komolyan, ez most valami vicc? Most én vagyok lepontozva meg lehurrogva mert leírom hogy ilyen a macska természete? Szidjátok itt csomóan a macskáitokat hogy ilyenek meg olyanok, de hát ilyenek a macskák!! Ha nem tudjátok elfogadni akkor miért akartatok macskát lakásba?
2012. febr. 21. 15:05
 60/109 A kérdező kommentje:

Jah, az enyémnek is csak a szőnyeget jó telibe rókázni... Külön élmény, ha éjjel fel kell kelnem és pont megcsúszok rajta.

Ó, meg van itt fű is persze, de az nem érdekes. Nem úgy a többi szobanövény!

Azért arra tényleg kíváncsi lennék, hogy aki ennyire szent és sérthetetlen nagyságnak próbálja beállítani a macskákat, annak van-e legalább egy, és csinált-e bármit azok közül, amiket felsoroltunk a nehezebb eseteknél.

Elmesélek még egy sztorit: szőnyeg szépen kisúrolva (mert őnagysága lehugyálta a baba játékaival együtt). Még meg sem száradt, amikor bement, és telibe FOSTA habosan a kellős közepét. Még az benne az érdekes, hogy amúgy mindig olyat szokott tojni a reggeli órákban, ami majdnem hogy koppan. Ez délután történt, és nem, nem volt gyomorrontása, mert akkor előtte és utána is lett volna fosi.

Szegény ártatlan cicamica :)))

2012. febr. 21. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!