Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden macska aljas szemét dög?

Minden macska aljas szemét dög?

Figyelt kérdés

Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...

Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?

2012. febr. 21. 09:05
 61/109 A kérdező kommentje:
59. azért azt sejtettem, hogy milyen a macska természete. De nektek miért nehéz beismerni, hogy ők sem egyformák???
2012. febr. 21. 15:23
 62/109 anonim ***** válasza:
51%
biztos bevett hashajtót direkt, hogy a te szőnyegedet lefossa
2012. febr. 21. 15:37
 63/109 anonim ***** válasza:
55%

Te jó isten kérdező, nem vagy észnél!!! A macska nem direkt kiszúrásból hány, azt pedig nem tudja hogy hova szabad hova nem, meg nem is tudja visszatartani! De ez is hozzá tartozik a macskatartáshoz!! Ahogyan az is hogy nem mindegyik egyforma, ez a lényeg! Egyiknek ilyen a természete, másiknak olyan, el kell fogadni és úgy szeretni ahogy van!

Nekem két macskám van lakásban és igen, én is átéltem amiket te. Nekem is rendszeresen hányják le a szőnyeget, én is léptem már bele. Amíg kicsi volt az egyik, előfordult hogy nem oda végezte a dolgát ahova kéne, még most is megesik hogy a szennyes tartóba pisil ha nem elég tiszta az alom. Az egyik rossz természetű, mogorva, nem lehet simogatni, felvenni, dajkálni. A másik imád rávetődni az emberre és harapni, karmolni játékból. És széthordják sokszor a kaját a lakásban és felmennek ahova nem szabadna és sokszor ellopják a kint hagyott ételt, levernek dolgokat a polcról és sokszor nem hagynak minket éjjel aludni, sokszor veszekszik a két macska egymással, és igen, összekarmolják a bútorokat hiába van kaparófa és még sorolhatnám. De ezek miatt eszembe se jutna így gondolni rájuk ahogy te mert ez ezzel jár, tudtam amikor vállaltam őket! De nekem ennek ellenére sokkal nagyobb szeretet adnak mint bosszúságot és el sem tudom képzelni az életem nélkülük. Na ez a nagy különbség! Benned semmi tolerancia nincs az ég világon! Elvárnád hogy a macska engedelmesen üljön neked egy sarokban, meg se mukkanjon, és mindig azt csinálja amit mondasz, ne legyenek szükségletei. Ez nem így működik, ha ilyet akarsz akkor plüss állatot vegyél!

2012. febr. 21. 15:48
 64/109 anonim ***** válasza:
64%
"Ez nem így működik, ha ilyet akarsz akkor plüss állatot vegyél!" - ismét egy ember akinek jár egy nagy pacsi!!! hajrá macskák!
2012. febr. 21. 15:54
 65/109 anonim ***** válasza:
64%
minél tovább olvasom ezt a topikot, gyakorlatilag már egész nap, annál jobban kedvelem a szóban forgó macskát. jó fej lehet :)
2012. febr. 21. 15:57
 66/109 A kérdező kommentje:
Igen, amúgy jó fej a cica. Bár ezt eddig tényleg nem említettem. A hányásról meg annyit, hogy az pont az egyik sikeres terület. Csak egyszer zavartam le a szőnyegről, amikor épp nekikészült (érdekes, előtte nem ott volt - ennyit arról, hogy nem tudja hova szabad meg hova nem, és nem tudja visszatartani). Annyi volt, hogy SICC odébb. Lássatok csodát, kirakta a parkettára, és nekem sem törik le a kezem, ha onnan feltörlöm, de valljuk be egyszerűbb, mint szőnyeget suvickolni állandóan. Vagy ti talán hagyjátok ott száradni, aztán majd elhordják a legyek ?? :) Bocs, csak annyira forgatom ki, ahogy ti...
2012. febr. 21. 16:41
 67/109 anonim ***** válasza:
43%
Azért egy kicsit nagy büdös paraszt vagy, kérdező.
2012. febr. 21. 17:17
 68/109 anonim ***** válasza:
27%

15:48

Egyetértek veled. Nekem pl. kutyám van. Annak sokkal több szükséglete van, mint a macskának. Kiskorában ő is odasz@rt a szőnyegre meg odapisilt. És lássatok csodát!! Már 9 hónapos és még mindig nálunk lakik! Nem dobjuk ki, s nem írjuk a GyakoriKérdések.hu-ra hogy ennyire szemetek a kutyák mert telesz@rják a szőnyeget. Egy véletlen baleset miatt nem kell utálni az állatokat. Ja és kérdező: ha ennyi gondod van a macskával, akkor miért nem ajándékozod el vagy adod be egy menhelyre?...

2012. febr. 21. 17:19
 69/109 anonim ***** válasza:
0%

Oké, én vagyok megáldva 6 macskából egy darab sunyi döggel.

Akkor mondjátok meg, TI mit csinálnátok, mit gondolnátok. Ez nem túlzás, halál komolyan ilyeneket csinál.

Kitalálom, hogy mit főzök. Kiszedem a húst, kirakom a vágódeszkát, leülök az asztalhoz, elkezdem szeletelni. A macska a másik székre ül. Nézi a húst. Mondom neki: Nem. A húst NEM. Felágaskodik kinyújtja a mancsát megpróbál hozzányúlni a húshoz. Elhajtom: Sicc NEM. Nem megy el, leszarja. Megint nyúl. Kiabálok NEM, SICC. Nem megy el, megint leszarja. Újra nyúl. Lelököm a székről kiabálok. Kimereszti az összes karmát, kapaszkodik a székpárnába, végig szántja, majdnem felborul az egész. NEM. Behúzott nyakkal, szemmeltart és mászik vissza, kiabálok, hogy NEM, leszarja visszajön, megint nyúlkál. Elvesztem a türelmemet, ráverek, lelököm, NEEM, NEM, NEM!!! Visszajön. Leszarja. Ha 100x csinálom meg vele, százegyedszer is visszajön, csak sunyin lapulva, bámulva engem, ha úgy látja, hogy nem őt nézem, közeledik is.

Ha bezárom valahova ameddig csinálom, tépi az ajtót a sarkánál alányúl és rángatja, szedi szét, és visong, mint akit ölnek. Ha kiengedem AZONNAl megy vissza, hátha tud lopni.

Ez nem úgy lop, hogy nem látom, hanem mikor csinálom, akkor akar lopni. Hiába kiabálok, elzavarom, ráverek, lelököm LESZARJA! Ti mi a fszt gondolnátok?

És krvára nem rontottam el, az első perc óta ilyen soha nem hagytam neki, az első perc óta elzavarom és az első perc óta LESZARJA. Ha végig rugdosnám a házon, akkor is visszajönne, csak lapos kúszásban. És ilyen a macska természete? Melyiké ilyen? Tudtommal a normális macska legalább kivárja, hogy ne legyél ott, de akkor meg a te hibád, hogy minek hagyod elől, ha nem tudsz rá figyelni, de ez nem, ez leszarja, ez a kezemből kiszedné, akkor is, ha lököm el közben, akkor az összes körmével kapaszkodik és tovább próbálkozik, közben meg farkasszemet néz velem és nyújtja a lábát a hús után. Azt meg nekem ne mondja senki, hogy biztos éheztetem a hét kilós nagy állatot, megkapja az adagját minden áldott nap, sőt ha nagyon visong, még kap egy keveset akkor is.

2012. febr. 21. 17:54
 70/109 A kérdező kommentje:

69- köszönöm, hogy a saját példáddal igyekszel árnyalni a képet...

Kíváncsi leszek ezek után még milyen válaszokat olvashatunk.

2012. febr. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!