Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden macska aljas szemét dög?

Minden macska aljas szemét dög?

Figyelt kérdés

Azóta utálom a macskákat, mióta nekünk is van...

Tényleg mindegyik ilyen sunyi gonosz vagy csak ez ?

2012. febr. 21. 09:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/109 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is van macskám, néha előfordult, hogy nem az alomba pisilt,meg összekaparta a bútort, de mikor esténként lefekszem és azt hiszi, már alszom, oda lopakszik és a kis "kezével" megsimogatja a hajamat, ahogy én is megszoktam őt simogatni, amikor alszik és mikor az ajtóban vár, mert hallja, hogy jövök fel a lépcsőházban és boldogan üdvözöl, ez a sok szeretet kárpótol mindenért.És a sok puszi, amit nap mint nap kapok tőle, meg a közös játékok...

A gyerekem is rápisilt kiskorában néha a szőnyegre, de ahogy nagyobb lett, ezt kinőtte.A cica viszont örökre "gyerek" marad.

2012. febr. 21. 13:25
 42/109 A kérdező kommentje:
42 - hát ha ezt sikerülne elérni, akkor eszembe se jutna, hogy "utáljam"... Azért a lelkem mélyén remélem, lesz még ilyen.
2012. febr. 21. 13:29
 43/109 anonim ***** válasza:
56%
Jaa igen, az lehet hogy itt a hiba, én családtagként szeretem az állataimat, te meg nem. Utálhatsz engem nyugodtan, látom az nagyon megy neked de ez még nem változtat az igazságon. Aki ilyen stílusban beszél a kis állatáról hogy utálja és gonosznak meg sunyinak tartja az magáról mond ítéletet, nekem már nem is kell. Az állat ugyanis nem tehet semmiről, vagy azért tesz valamit mert az ember nem szoktatta rá a helyes viselkedésre vagy ösztönből. Az ösztönös dolgokkal együtt kell élni, vállalni kell ha magadhoz veszed, hogy a macska öntörvényű állat vagy hogy élesíti a karmait. A szobatisztaság alapból kódolt a macskáknak ha mégsem szobatiszta akkor annak komoly oka van. Szóval aljas dolog ha az ember ezekért a dolgokért az állatot vádolja és nem magában keresi a hibát.
2012. febr. 21. 13:39
 44/109 anonim ***** válasza:
26%

Őszinte leszek. Nagyon szeretem a macskákat, még egy darab macskám sem volt, ami ilyen lett volna. Eddig. Van egy sunyi, idegesítő macskám és szinte utálom. Halál komolyan. Minden macskám ami van és valaha volt, befogadott. Vannak problémásak, kezelhetetlen betegek, szocializálatlan, teljesen normális. Egynél sem értem és értettem soha, hogy miért nem kellett senkinek, vagy miért szabadultak meg tőle. Na ennél a legutóbbinál bármennyire is utálom magamat érte, azt hiszem megértem.

A macska sunyi. Egy rohadt sunyi dög. Okos, mert pontosan tudja mit nem szabad, de csak azért is csinálja! Olyanokat megcsinál, hogy mikor észreveszem, hogy már megint sunnyog és olyat akar csinálni, amit nem szabad, akkor ha szólok rá, vagy megyek, hogy elzavarjam, csak azért is, tudja, hogy nem szabad, még lelapul és gyorsabban megy a tiltott helyre Ha valahonnan le akarom szedni, mert nem szabad, akkor még belevágja az összes körmét, és tépi szét a függönyt, kanapét, akármit, és ahogy leraktam, már lopakodik, sunyi módon vissza, ha le vagy arrébb akarom lökdösni valahonnan, akkor kapaszkodik és lecövekeli magát, és rendesen tönkre teszi azt, amin épp van, mert széttépi a körmével, mikor le akarom szedni. Meg pl. a dobozba csak félig szarik bele, a másik felét menet közben lehúzza a seggéről, amerre épp halad. Meg olyanokat csinál! Nem is tudom szavakba önteni, de az egész macska olyan, mint egy megveszekedett sunyi, gusztustalan kölyök, aki csakazértis csinál mindent, amit nem szabad.

Nem azt mondom, TUDOM, hogy milyenek a macskák, tudom, hogy felmegy az asztalra, tudom, hogy elviszi a vajat, ha kint hagyom, tudom, hogy játszik mindenfélével, de ez a macska úgy csinálja, mintha DIREKT azt közölné minden mozdulatával, hogy tudja, hogy ezt nem szabad, de tessék csak azért is! Akkor is megcsinálom! És akkor se szedsz le innen! És ha le szedsz, 15 ször fogok sunnyogva visszamászni 3 percen belül!

Van olyan macskám, ami mindenfélét csinál, amit nem szabad, de ilyen nyitott bolond módon, mint aki nem fogja fel, nem érti, hogy miért nem lehet. olyan is van, ami fel fogja és csinálja, de mikor elzavarom, stb. akkor engedelmeskedik. De ez! Ezzel semmit nem lehet csinálni, ha elzavarom is, nagy nehezen leteszem valahonnan, teljesen lelapulva a padlóhoz megy vissza AZONNAL! Lassan módszeresen kúszik, és mikor szólok rá, vagy meg akarom akadályozni, pontosan tudja, hogy miről van szó, mert ha nem tudná, nem lopakodna, csak azért is, villámsebességgel odarohan!

Most tudom, hogy van, aki azt gondolja, hogy de cuki, meg de köcsög vagyok. Aha. Szerintem is cuki volt, meg nevettem rajta. Kb. két hétig. Aztán rájöttem, hogy ez egy sunyi rohadt dög, és én ilyet macskában soha életemben nem láttam!

2012. febr. 21. 13:47
 45/109 anonim ***** válasza:
35%

A legjobb az, mikor az ölébe mászik az embereknek, nem lehet letenni sem, az sem érdekli, hogy a vendég esetleg nem szereti, és ha nem is csak úgy le akarja tenni, hanem pl. fel kell kelni a telefonhoz akármihez, abba is úgy belevágja a körmét és el sem engedi! Nem kicsit, nem véletlen.

Igen le lehet vágni a végét, de tök mindegy, mert ha a csonkát vágja beléd, az is fáj és azzal is ugyanúgy összekarmol, csak nem fúr vele lyukat.

2012. febr. 21. 13:50
 46/109 anonim ***** válasza:
27%
körömvágás macskának?? ennyi erővel lelehet vágni a gyerek kezét h ne borítson fel dolgokat, meg dugót a seggébe h ne kakiljon. a macskának a karom élesítés csak egy dolog, rengeteg mozdulathoz a karom elengedhetetlen. nem véletlenül szoktak úgy kínozni macskát h levágják neki, vagy bekötik a lábait. egyszóval inkább add oda valakinek, csak a karmait hagyd meg.
2012. febr. 21. 14:03
 47/109 A kérdező kommentje:

44-45. Ahogy olvasom, egyedül neked volt dolgod az enyémhez foghatóval... Én sem hittem el eleinte, hogy ilyeneket fogok gondolni, meg írni, de akármennyire is rossz embernek kell(ene) most tartani magam, van egy határ. Ez a lopakodós dolog ez nagyon hasonlít! Látom a mozgásán már én is, hogy most épp hülyeséget fog csinálni, és ő is tudja, mikor "lefülelem", de ha 5 perc múlva nem vagyok ott, akkor kivárja, és megcsinálja.

Szóval okos nagyon. De ezt az okosságát jobb célokra is felhasználhatná. A másik "kedvencem", amikor éjszaka felkel a baba és próbálom visszaaltatni, akkor megjelenik szőnyeget kaparni és üvöltve nyávogni, amire persze a baba is ordításba kezd.

Azért kaptam néhány jó ötletet, amit mindenképpen meg fogok próbálni, mert sokszor tényleg botrányos, ami itt folyik :).

2012. febr. 21. 14:07
 48/109 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

Hát én megértelek, de nem mindenben! Én nem vagyok oda a macskákért, megsimogatom, ha mellettem van, de ha rajtam múlik én nem akartam volna tartani. Mind1. Inkább kutyapárti vagyok. Hát az, hogy mindent összepisil meg nem oda kakil, az tényleg nagyon idegesítő lehet, mert a macskapisi nem kicsit büdös. Kb lehet is kidobni amire rácsinált. Mamámnál az ágyat pisilte össze, hiába takarítgatta Mindennel, egyszerűen sose jön ki belőle a szag teljesen. Szerintem semmiképp ne hagyd, hogy a gyerekszobába bemenjen, mert akkor legalább ott tud aludni a gyerek. Nem is jó egyébként, ha túl sokat vannak együtt a gyerekeddel, mert a macska az aztán nem az az állat amelyik elviseli, hogy nyúzzák. Felügyelet nélkül ne hagyd őket egyedül. A gyerekednek is meg kell tanítani, hogy hogyan kell a macskával viselkedni, nem szabad nyúzni stb. Simogassátok együtt vagy ilyesmi. Ha kandúr akkor lehet, hogy azért flúgos, mert ivartalanítattni kellene. A mi kandúr macskánk is rémes volt, ő szó szerint megtámadott minket, aztán kiherélték és lehiggadt. Lehet, hogy nektek is segítene, mert nem vizelne össze vissza mindent. Ki szoktátok engedni vagy teljesen benti cica? Mert én olyat is hallottam, hogy sok macska attól dilizik be, ha sose mehet ki. Megértem, hogy idegesít én se vagyok oda túlzottan a macskákért. De, hát ha már magatokhoz vettétek, valahogy meg kell próbálni normálisan együtt élni vele, például szerintem az ivartalanítást mindenképp próbáld meg, aután leszoktak higgadni a kandúrok!

2012. febr. 21. 14:11
 49/109 A kérdező kommentje:

46. ki kell hogy javítsalak, mert te is költői túlzásokba esel a fanatikus barátaidhoz hasonlóan.

Amiről te beszélsz, és pl én sem tenném meg sose, az a macska utolsó ujjpercének eltávolítása, ami tilos, és csak illegálisan végzik jó sok pénzért... Van ilyen ismerősöm, aki a bőrkanapéja végett megcsináltatta.

Nekem is megmutatta az állatorvos (mert bizony akármilyen gonosz és szívtelen vagyok, még ott is jártam ám a "dögömmel"), hogy hogy is kell őket manikűrözni. Pont úgy, ahogy magunkat, ahol véget ér a fehér rész a karmainál, afölött picivel lehet vágni. A túl hosszú karom őket is zavarja.

Bírom, hogy ki bírják forgatni a szavakat sokan.

2012. febr. 21. 14:11
 50/109 A kérdező kommentje:

47. igen, ivartalanított, ezért sem értem, hogy miért ilyen kerge...

Kicsit nehézkes egy társasházban, de gondoltam rá én is, még eleinte hogy néha kiengedem, de nem mertem. Bár van még egy nő, aki ki szokta terelni az övét, ha az nem zavar senkit, akkor a mienkre se illene beszólniuk. Hátha kiszellőzik a fejéből a gonoszság... Köszi, hogy eszembe juttattad!

2012. febr. 21. 14:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!