Staffi és Német Juhászkutya bunyóból ki kerülne ki győztesen?
Nő létemre biztos keménykedni akarok a kutyával :D
Okééé,hát k.rva kemény vagyok tőle tényleg,főleg,hogy mindig beáll mögém,hogy Én védjem őt...
"én meg általában 2 nagy testű német juhászommal sétálok merjen betámadni akármilyen kutya :D annak egész biztos hogy kampó ha hármunk ellen jön :)"
Ez látom nem keménykedés ugye?
Elég gáz,hogy Te csak fizikai erővel tudod a kutyákat kordában tartani.Pont nem erő függvénye egy kutya jól nevelése.Ha te értesz a kutyákhoz és meg van nevelve,nem fog húzni,rángatni,támadni,tehát felesleges k.rva izmosnak lenned.
A nők nem sportolnak szerinted?Egy kutyát nem napi 5 óra edzéssel lehet lefárasztani,barátom nagyon el vagy tévedve.Futás,biciklizés,játék,túrák,szerinted ezek nem fárasztóak?Szerintem az Én életvitelem mellett Te nyelv lógatva kúsznál utánam :)
Na látod Én pont nem a küllem miatt választottam kutyát.De te egyik szavaddal ütöd a másikat.
Ne küllemre válasszunk kutyát,viszont szerinted vérmérséklet szerint kell választani.DE nem illik egy nőhöz egy fizikailag erős kutya,tehát válasszon inkább egy szobacirkálót,mert az nőis kutya,vagy egy lomha angol bulldogot,mert az nem rántja el.
Fogalmad sincsen a nevelésről,ez az első mondatodból bőven lejött.Egy kutyának mentálisan erős és határozott gazdára van szüksége.Az nem fogja nézni hány Kg vagy,ha felette állsz.
Értelmezzed már amit írtam...
Szövegértelmezésed hányas volt?
"fizikai erővel tudod a kutyákat kordában tartani" igen csak azzal , te nem nagyon érted amit írok de sebaj"
Miért csak azzal lehet?Max azok tudják csak azzal kordában tartani,akik nem értenek a kutyákhoz...Nevelés.De látom,neked ez semmit nem mond.
Bazseee_ válasza:
és te vagy eltévedve hogy szerinted küllemre kell valakinek kutyát választania
Na látod Én pont nem a küllem miatt választottam kutyát.De te egyik szavaddal ütöd a másikat.
Ne küllemre válasszunk kutyát,viszont szerinted vérmérséklet szerint kell választani.DE nem illik egy nőhöz egy fizikailag erős kutya,tehát válasszon inkább egy szobacirkálót,mert az nőis kutya,vagy egy lomha angol bulldogot,mert az nem rántja el.
Fuss neki újra Drága!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!