Staffi és Német Juhászkutya bunyóból ki kerülne ki győztesen?
Akkor minek tetted fel ezt a kérdést?:)
Na feküdj le vagy tanulj egy kicsit,mert még gyerek vagy és ez a dolgod.
kedves kérdező!
oké hogy papíron a német előkelő helyen áll mint leginteligensebb kutya a világon, ettől függetlenül hidd el, ha te nem aknázod ki a kutyád értelmi szintjét akkor ő is csak egy buta kutya marad. főleg ha ovis szinten ilyeneken agyalsz hogy vajon a kutyád nyert volna e ha megtámad titeket az a staffi. de ha már ennyire az adatoknál tartunk megnézném hogyha a tied megindul vajon mennyire tudod első szóra visszahívni mint a kérdésben érintett staffi gazdája is tette. ha annyiraq "buta" lett volna az az állat akkor az öszöneivel foglalkozott volna és megtámadott volna titeket annak ellenére hogy a gazdi visszahívta. és mint ahogyan azt már írtam, valóban okos kutyák a német jucik de ha egy ilyen buta gazdájuk akad mint ezesetben te, kedves kérdező akkor az a kutya csak ugyanolyan "buta" marad. rengeteg helyen olvastam/ halottam már azt hogy a kutya a saját tükörképed. és valamilyen szinten ez valóban igaz is. namost ha azt veszem alapul hogy te ilyen keménykedős legény vagy, nem lennék meglepődve -már csak logikusan következtetve is- ha a te nagyon okos német jucid is ilyen mindenlében kanál keménykedős állat lenne. persze az ilyesmi sosem a kutya hibája hanem a gazdáé.
Mar tenyleg csak azert ir ilyeneket a kerdezo hogy minel tobb embert kiboritson.es igaza van az elottem szolonak.a nemet juhasz szerepelhet a listan jo helyen.de az o kutyajat vajon o vissza tudta volna hivni? Ketlem met ha o is ioyen arogans sajnos a kutya is atveszi a gazda tulajdonsagait.
Szerintem annak kellene orulni hogy egyik kutya sem serult meg es nem lett baj az osszetalalkozasbol.
A korral jövök,mivel felnőtt emberek nem tesznek fel ilyen kérdéseket.
Engem már ezzel nem tud cukkolni,hiszen rájöttem,hogy sajnos ismét olyan ember kezébe került egy kutya,aki nem sokat konyít hozzá.Csak sajnálom szegény jószágot,hogy milyen nevelést kaphat.
Ugyanez a jelenet lejátszódott egyszer az OMSE-ban is.
Szintén egy macska menetelt el az ott fekvő kutyák előtt. A kutyák fele ott maradt a helyén a fele meg elhagyta a helyét.
Ez valóban a kutyák önfegyelmén is múlik, de nem csak a Német juhászokra vonatkoztatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!