Staffi és Német Juhászkutya bunyóból ki kerülne ki győztesen?
Figyelt kérdés
azért kérdezem mert ma sétáltattam a német juhászom és egy ember járt be nyitva maradt a kapu a staffi meg jött ránk sprintelve még szerencse hogy jó nevelt volt és vissza ment a gazdájához mikor visszahívta , és most is azon gondolkodok hogy mi lett volna ? staffinál 2 szer nagyobb és súlyosabb a német juhászom meg ugye a német juhászok harapás is erősebb mint a staffinak lehet hogy lenyomta volna a német juhászom?2013. máj. 6. 23:04
131/132 anonim válasza:
nah ne vicceljünk már. nekem pitem van. most hogy bejött a jó idő macska hátán macska van mindenhol. de tényleg. és ez nálunk alap hogy ilyen közel van a macska hozzánk. sőt volt olyan is hogy szó szerint mellettünk volt. a kutya nem foglalkozott vele (póráz nélkül) mert rászóltam "hagyd", a macska meg guvvadt szemekkel megdermedten állt. vicces volt. sőt volt olyan is hogy a szokott helyünkre mentünk. bevallom az még számomra is lutri volt mert az volt az első valódi próba. az még a fenti eset előtt volt. szóval leültettem a kutyát a macska annyira tőlünk mint a képen. mutatom a kutyának hogy merre menjen az meg szépen elindul a kijelölt helyre úgy hogy a mcska mellett megy el. nah akkor most mi van? a pitek a világ legokosabb kutyái máris? minden a nevelésen múlik nem a fajtán. önfegyelem + tekintély szerintem .
132/132 A kérdező kommentje:
persze minden kutya lehet okos de vannak fajták akik alapból jobban képezhetők
2013. máj. 10. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!