Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy jólneve...

Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.
2013. ápr. 9. 22:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/178 A kérdező kommentje:
52-es azt másképp értettem. Már nem írom le hogy, mert fáradt vagyok.
2013. ápr. 10. 00:03
 52/178 anonim ***** válasza:
88%
Igen, elbőgöd magad? Akkor miért kell pont neked kirobbantani a háborút? Orvos látott már?
 53/178 anonim ***** válasza:
91%
te hány éves vagy kérdező?
 54/178 A kérdező kommentje:
De nekem van egy kölyök kutyám, azért nem írtam, mert ő még nem felnőtt, és csak felnőtt kutya agresszív a pici még nem. Szóval nem utálom őket. Ne haragudjatok, sajnálom.
2013. ápr. 10. 00:04
 55/178 anonim ***** válasza:
84%
Egyébként akármilyen állatot felhozhattál volna a kutyával szemben, nyilvánvaló hogy a kutyatartók a kutyákat fogják védeni.
2013. ápr. 10. 00:04
 56/178 anonim ***** válasza:
91%
KÉRDEZŐŐŐŐŐ MI AZ ÉLETKOROD???:D
2013. ápr. 10. 00:06
 57/178 anonim ***** válasza:
68%
Én egy szóval nem mondtam hogy gonoszak amacskák csak annyit hogy ösztönösebb lények vadabbak mert direkt tenyészteték és hagyták meg avad tulajdonságaikat a legtöbb macska fajtának mert ott aperzsa macska az nem olyan vadóc mint a többi fajta de nem is fog a patkány és az egér után rohanni . Nekem is volt házi macskám sajnáltam mikor 7 évesen elpusztult de leszoktatam egy két dologról mikor kicsi volt karmolászás tilos ,ránkvaló morgás tilos. A kutyám is próbálkozot ilyenel mikor kicsi volt kézrágcsálás stb de őt is leszoktatam a kézrágcsálásról még kiskorában és akutyáknál a harapások töbsége anem megfelelő nevelés és afajtának megfelelő foglalkoztatása miat van
2013. ápr. 10. 00:06
 58/178 anonim ***** válasza:
68%

Én nekm már csak egy fő szempont véget nem kell macska mivel ha azt ki engedi vagy kinti macskának tartja az ember az lehet hogy nem jön vissza egy napon mert elüti egy autó vagy valaki elviszi magával és egy másik településen kötne ki nemkem ezért nem kell többé macska mert mindig csak ell kóborólnak a kutya meg ha megfelelően van nevelve nem fog szökdosni

Szerintem amacskákba is be kéne vezetni a kötelező mikro chippet :9

2013. ápr. 10. 00:13
 59/178 anonim ***** válasza:
30%
bibibi én tudom hogy hány éves a kérdező:D
2013. ápr. 10. 00:14
 60/178 anonim ***** válasza:
91%

"De ha egy kutyából próbálnék kihúzni egy tüskét? Mi történne?"

Mondjuk az történne, hogy kijönne belőle a tüske. Mert szerinted mi történne? Amikor toklász fúródott a kutyám bőre alá, akkor az állatorvos mindenféle érzéstelenítés nélkül a bemeneti nyíláson egy 10 cm hosszú műszert dugott a kutyám bőre alá és 10 percig próbálta megkeresni a toklászt. Mit csinált a kutya? Állt, és türelmesen várta, hogy mikor fejezik már be a kotorászást a bőre alatt.

Terápiás kutyák temperamentum vizsgáján van fenyegető megközelítés, miközben a kutya ki van kötve. Nem félhet, nem moroghat, nem támadhat, csak közömbös lehet vagy kedvesen csóválhat. Akkor se támadhat, ha az ember meghúzza a szőrét, megüti, vagy ha beleharap a kutyába.

Nekünk is van jólnevelt cicánk is, aki kutyák közt nevelkedett, szinte már tiszteletbeli kutya (fél is tőle a többi macska, gondolom büdös kutyaszaga lehet). Belőle se sikerült még agressziót kicsikarni, még a kutyát se harapja meg amikor az esetleg kicsit durvábban játszik vele és mondjuk rálép. Viszont amikor pánikba esik (pl. idegen kutyától) akkor aztán jobb, ha nem tartja valaki épp a kezében, mert olyankor nincs tekintettel semmire és a körmeit kiersztve menekül, ami igencsak kellemetlen.

2013. ápr. 10. 00:24
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!