Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy jólneve...

Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.
2013. ápr. 9. 22:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/178 anonim ***** válasza:
97%
Érdekes kérdés. Én amíg anyuéknál laktam mindig mondtam nekik, hogy előbb közelítek meg egy feldühödt kaukázusit, mint a macskájukat, mikor a kutyámtól félve bebújt a sarokba. Én azt látom hogy egy félős vagy agresszív kutyát szépen lehet nyugtatni, ha értesz hozzá, de egy macska sosem fog úgy megbízni benned, hogy ne bírálja felül a döntésed. Mert önálló, sokkal önállóbb mint egy kutya, ennek minden hátrányával és előnyével.
2013. ápr. 9. 23:42
 32/178 anonim ***** válasza:
93%

a három kutyás vagyok: nekem semmi bajom a macskákkal, és nem mondtam, hogy nem tisztelem őket, egyszerűen nem hozzám való állatok. túl öntörvényűek. Egyébként eszembe jutott volt osztálytársam macskája, aki minden reggel úgy keltette a lányt, hogy ráugrott az arcára, és kicsit megdagasztotta a pizsifelsőjét is.

A kutyáim ilyet soha nem csináltak, max beleszagolnak a szemembe és elkezdenek csóválni, vagy hozzámbújnak.

2013. ápr. 9. 23:44
 33/178 anonim ***** válasza:
95%

Te nem vagy 100-as. Ki a fenét érdekel, hogy szerinted a macska az állatok ásza? Bekukkantasz egy kutyás oldalra és elvárod, hogy a maccsokat istenítsék? Szeresd a cicádat. De ne hasonlitgasd más fajtával. Felesleges.

Amúgy jó pár macskaharapást láttam emberen. Csúnya sebeket tud okozni és randán be is gyullad.

Személy szerint nekem volt-van maccs és kutya is. Mindegyiket a fajtájára jellemző tulajdonságai miatt kedvelem és tartom.

2013. ápr. 9. 23:44
 34/178 anonim ***** válasza:
88%

Egész életemben voltak kutyáim, és hiszed vagy sem, soha nem kapott meg egyik sem. Nem csak engem, mást sem. Pedig voltak köztük hevesebb személyiségek. Ha jól van nevelve, kizárt hogy bárkit is megharapjon.

(Persze ha játszunk, az más. Az egyrészt megengedett, másrészt inkább csikis mint fájdalmas.)

2013. ápr. 9. 23:46
 35/178 anonim ***** válasza:
91%
jól van... a macskák Isten teremtményei a kutyák meg az ördögé. minden esetre érdemes lenne belegondolnod hogy hol tartana ez a világ a kutyák nélkül (és itt most a régi időkre gondolok amikor még nem volt ilyen gépiesített a minden). nem lehet hogy egy picit talán te vagy elfogult?
2013. ápr. 9. 23:47
 36/178 A kérdező kommentje:
Nem lennék ennyire a macskák ellen, ha nem gyűlőlnék őket sokan, vagy legalábbis visszafognák magukat. Én kb a sírás határán álltam 5 perce, annyira visszataszítanak néha az ilyen emberek, mármint akik ilyen hangnemben beszélnek másokról... Tényleg tökmindegy macskáról, vagy kutyról, emberről... Fel nem tudom fogni, mit érez az az ember, aki így képes megitélni valakit vagy valamit.
2013. ápr. 9. 23:48
 37/178 anonim ***** válasza:
95%
különben is... mind tudjuk hogy a kecskék a legjobbak!:)
2013. ápr. 9. 23:48
 38/178 A kérdező kommentje:
mellett*
2013. ápr. 9. 23:49
 39/178 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező egy szóval nem mondtam hogy akutya szájába dugdosm akezemet csak azt hogy ekl tudom venni akáját tőle TÁLASTÓL hogy érsd és akutya nem morog rám nagyanyám macskája meg még rájuk is morog a macska sokkal ösztönösebb állat mint egy kutya meg az agya is kisseb pl otvan az is hogy ne csak amacskáról legyen szó egy roti egy németjuhász okosabb tanulékonyabb hamarabb meg jegyezik azokat amikaet az ember tanítani akar neki mint egy csiva mert nagyobb az agyuk a fent említet kutyáknak csak hogy meg érsd de ez biólógia

de amcska sokkal ösztönösebb lény egy kutyától ezért vadab de egy szóval sem mondta senki hogy amacskák gyílkolnak meg stb ezeket csak te állítod kedves kérdező

2013. ápr. 9. 23:49
 40/178 anonim ***** válasza:
11%
' év alat megtanítotam amcskámat acsibészeltetésre egy közeli családi barátainkra rá uszítottam amacskát mert nem hitték ell vezény szóra támad sokáig tartot míg megtanúlta de nem kamuzok
2013. ápr. 9. 23:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!