Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?
a három kutyás vagyok: nekem semmi bajom a macskákkal, és nem mondtam, hogy nem tisztelem őket, egyszerűen nem hozzám való állatok. túl öntörvényűek. Egyébként eszembe jutott volt osztálytársam macskája, aki minden reggel úgy keltette a lányt, hogy ráugrott az arcára, és kicsit megdagasztotta a pizsifelsőjét is.
A kutyáim ilyet soha nem csináltak, max beleszagolnak a szemembe és elkezdenek csóválni, vagy hozzámbújnak.
Te nem vagy 100-as. Ki a fenét érdekel, hogy szerinted a macska az állatok ásza? Bekukkantasz egy kutyás oldalra és elvárod, hogy a maccsokat istenítsék? Szeresd a cicádat. De ne hasonlitgasd más fajtával. Felesleges.
Amúgy jó pár macskaharapást láttam emberen. Csúnya sebeket tud okozni és randán be is gyullad.
Személy szerint nekem volt-van maccs és kutya is. Mindegyiket a fajtájára jellemző tulajdonságai miatt kedvelem és tartom.
Egész életemben voltak kutyáim, és hiszed vagy sem, soha nem kapott meg egyik sem. Nem csak engem, mást sem. Pedig voltak köztük hevesebb személyiségek. Ha jól van nevelve, kizárt hogy bárkit is megharapjon.
(Persze ha játszunk, az más. Az egyrészt megengedett, másrészt inkább csikis mint fájdalmas.)
Kedves kérdező egy szóval nem mondtam hogy akutya szájába dugdosm akezemet csak azt hogy ekl tudom venni akáját tőle TÁLASTÓL hogy érsd és akutya nem morog rám nagyanyám macskája meg még rájuk is morog a macska sokkal ösztönösebb állat mint egy kutya meg az agya is kisseb pl otvan az is hogy ne csak amacskáról legyen szó egy roti egy németjuhász okosabb tanulékonyabb hamarabb meg jegyezik azokat amikaet az ember tanítani akar neki mint egy csiva mert nagyobb az agyuk a fent említet kutyáknak csak hogy meg érsd de ez biólógia
de amcska sokkal ösztönösebb lény egy kutyától ezért vadab de egy szóval sem mondta senki hogy amacskák gyílkolnak meg stb ezeket csak te állítod kedves kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!