Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?
Döntsétek már el, mit akartok, milyen legyek. Ahhoz igazodok, de ha nektek a kedves és szeretetteli énem sem jó... Az a baj, hogy utálom a kutyákat, aztán az a baj, hogy szeretem és van nekem is egy.
Egyébként meg egy szóval nem állítottam, hogy utálnám a kutyákat vagy szemétnek tartanám őket, de ha valahonnan tudtok idézni tőlem, akkor hajrá!
A kutyát meg nem kell félteni, minden nap minimum 2 óra játék, plusz a nap folyamán többször tanítás, még csak pár percig mert még pici.
Szeretném neki megtanítani, hogy kézjellel tudjunk kommunikálni, hang nélkül. Én vagyok az egyetlen ebben az óriási házban, aki foglalkozik vele. Jó szórakozás is, futkározni és bunyózni, apportozni a kutyával, de azért is szükség van erre, hogy kellően le legyen fárasztva.
A "rusnya macska" is köszöni jól van, neki is minden egyes rezdülését figyelem, valószínűleg ezért tudunk kommunikálni szemkontaktus által, de ez kutyával is így megy. És bár a macskát nem is én etetem, mégis csak engem követ, mellettem alszik, és velem ébred. Nem felébreszt, hanem akkor kel fel ha én is!
Veszélyesnek meg senki se címkézzen ezek után, meg amúgy sem tudnék akkor minden nap élni, és az emberek között sem bírnék megmaradni. A másik, most már utolsó dolog pedig: ha valakit őrültnek neveztek, és fújoltok rá miatta... gondoljatok bele, hogy nem ok nélkül megy tönkre egy ember lelke.
Az az ember, aki képtelen az alkalmazkodásra, nem képes megfelelni a társadalomnak. Jó lenne, ha komolyan döntenétek, csak azért, mert így még ti tűntök h*lyének... Pontosabban ebből az vehető le, hogy nektek nem is a "kutyaellenességem" b*szta a csőrötöket, hanem csak jó valahol levezetni a feszültséget különösebb indíték nélkül.
De valószínűleg néhányotokat tényleg nem érdekel bármit is írok csak jó egy kicsit "szapulni". Jó érzés.
Ezt vettem le az utolsó válaszoló kommentjéből, hiszen nem is a válaszomra reflektált, egyszerűen kivett egy olyan mondatot a szövegkörnyezetből, amibe legkönnyebben bele lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!