Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy jólneve...

Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.
2013. ápr. 9. 22:45
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/178 A kérdező kommentje:
Vagy legközelebb tartsam magamban a "hazugságot", és ne javítsam ki magamat... Akkor vajon jobb ember leszek?...
2013. ápr. 11. 22:14
 102/178 anonim ***** válasza:
31%
Nem érdekel a kutyád. Sem a macskád, sem a véleményed. Egyszerűen buta vagy. :) Na pá
2013. ápr. 11. 22:14
 103/178 A kérdező kommentje:
10-as, akkor tényleg csak ócsárlásra ment ki a dolog. Szerintem az, akiben van utálat vagy undor élőlények iránt, az nem helyes... Erről ennyit, ez a véleményem. Én senkire sem haragszom.
2013. ápr. 11. 22:15
 104/178 A kérdező kommentje:
100
2013. ápr. 11. 22:15
 105/178 A kérdező kommentje:
102-es ezt bebuktad, ha nem érdekelnélek, nem vetted volna a fáradtságot arra, hogy itt írogass és bánts. Nem kell válaszolnod.
2013. ápr. 11. 22:16
 106/178 A kérdező kommentje:
Egyébként tök szépek az emberek nem? Bántanak, meg címkéznek a rossz jelzőkkel, elítélnek stb.. De amikor hajlandóságot mutatsz a változásra, vagy megpróbálod elmagyarázni nekik, hogy mi miért történt - akkor falakba ütközöl.
2013. ápr. 11. 22:18
 107/178 A kérdező kommentje:

A 4. választól kezdve macskaellenes provokáció ment szinte megállás nélkül. Az pedig nem válasz a kérdésre. Ráadásul még mindig senki nem idézte tőlem, hol mondtam, olyat hogy utálnám a kutyákat. :(

A macskaellenes provokálók, akik bántanak... Nem feltétlenül engem... Egyébként vissza lehet azt is olvasni, hogy én utána mondtam, hogy ne haragudjatok, sajnálom.

"Ők" miért nem képesek?

2013. ápr. 11. 22:27
 108/178 anonim ***** válasza:
91%

nem írtad le szó szerint, de az első kommenteidből az jön le, hogy utálod őket, és szerinted aki nem tart macskát, az rögtön gyűlöli őket, és a kutyák meg fúj rosszak, mert az elbaszott neveltetésű kutyák harapnak.

Tényleg valami gebasz lehet a fejedben ember..:D

2013. ápr. 11. 23:55
 109/178 A kérdező kommentje:
Nem, csak itt a 4. választól kezdve sorra jöttek a macskaalázósok... Most arra mit tudnék mást reagálni?
2013. ápr. 11. 23:58
 110/178 anonim ***** válasza:
91%

senki nem alázta a macskákat, a tényeket írtuk le, hogy a macskák többsége öntörvényű, és képesek bármikor karmolni. A karmolásról meg nehezebb őket leszoktatni, mint egy kutyát az ok nélküli harapásról.

És amíg egy kutya az ember kezét/lábát harapja nagyon indokolt esetben, aminek mindig van előjele, addig a macska tök random belekarmol az arcodba, szemedbe, lábadba, kezedbe. Nincs itt semmi alázás kéremszépen, ez tény.

Amikor rendelőben voltam gyakorlaton, 2en fogtunk le egy macskát, a doki meg közben kezelte, mert ilyen stresszhelyzetben "életveszélyes" egy macskát csak úgy lerakni az asztalra.

Amíg egy kutya lazán megáll és turkálhatunk az arcában is, nem fog megharapni. Vagy maximum egy kötés kell a szájára és máris biztonságos a kezelése.

Ugye érzed a különbséget?..

2013. ápr. 12. 00:28
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!