Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?
"Te érted el, hogy így beszéljenek veled az emberek,"
Nem igaz, mert már az elejétől fogva senki sem a kérdésre válaszolt, hanem a macskákról írt!
Hagyjátok békén kérlek. Magatokba is nézhetnétek néha! Ne bántsátok, nem tudhatjátok min ment keresztül... Szerintem túl sokat kapott. Jól mondta, az emberi lélek nem ok nélkül megy tönkre. És ti sem ilyenek lennétek élőben valószínű.
V.I.
Ezt a levelet kaptam a kérdezőtől:
"Igen szerencsétlen vagyok. Gyűlölöm magam. Sajnálom, hogy megbántottalak. Ne haragudj. úgy érzem, ideje lenne ha valaki szépen móresre tanítana. úgy érzem meg kell hogyx erőszakoljon valaki. Vagy köpjél a számba. Úgyis megtennéd nem? Megérdemelném. nagyon fáj hogy ilyen vagyok."
Most már ezer százalék, hogy nem normális. :D
Kérlek alázzatok még, köpjetek le! Rugdossatok meg
szégyen szemmre valaki hordojon láncon az utcán tudom hogy akartjátok érezni a szavaitokból és a viselkedésetekből! de sajnos csak kevesen merik megtenni... de írásban írhattok bármit bármi fájdalmasat írjatok a családomról vagy bármi bármit kibírok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!