Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy jólneve...

Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.
2013. ápr. 9. 22:45
 131/178 anonim ***** válasza:
89%

azt azért halkan megjegyezném, hogy a macska az anyjától tanul vadászni..

és bár nagyon nehezen, betanítható egy macska, de én ugyanúgy állítom, amit idéztél is, hogy random simán megkarmol, néha előjel nélkül is mert kedve támad. Vagy volt egy ismerősöm, feküdtünk a kanapén, és a macska ült tőlem 2 méterre a földön és csak bámult, és "csóválta" a farkát, és itt bár tudtam, hogy ugrani fog, mégsem volt kellemes amikor kieresztett karmokkal rákapaszkodott a térdemre, mert neki vadászhatnékja volt.

2013. ápr. 12. 21:12
 132/178 A kérdező kommentje:

"De én olyan kutyát nem tudok elképzelni, akit ha sarokba szorítanak ne támadjon..."Miért, szerinted a macska nem támad olyankor?

"Szeretném neki megtanítani, hogy kézjellel tudjunk kommunikálni, hang nélkül." Na, most már tud kézjelre is leülni meg minden? Tegnap óta? Na ne kamuzz.

"Az a baj, hogy utálom a kutyákat, aztán az a baj, hogy szeretem és van nekem is egy."

Itt bevallod, hogy utálod a kutyákat"

Te normális vagy??

1. Igen a macska is támad, talán a kutyák sérthetetlenek hogy lemertem írni, hogy támadnak ha sarokba vannak szorítva, ami mondjuk igaz? Megint belekevered, hogy én istenítem a macskákat, amikor leírtam egí tényt a kutyáról, de macskáról semmit.

2. ha odafigyeltél volna, tudnád, hogy régebb óta tanítom a kutyámat!

3. MI a francot vallok én be ezzel?? K*rvára nem tudsz értelmezni? Azt írtam le, hogy nektek mia baj! A ti agyametn tévképzetetek volt, hogy én utálom őket! Rólatok írtam, mivel ezt gondoltátok, úgy helyes ha azt mondom "egyszer az a baj, máskor az"! De k*rvára tökmindegy, mert úgyis arra megy ki, hogy engem szapulj, máskülönben nem találnál minden hülyeségben szálkát.

Óhh kérlek ócsároljál még légyszíves, olyan jól esik! Tessék, hajrá, csak bátran!

2013. ápr. 12. 21:14
 133/178 A kérdező kommentje:

Ha azr kérdeztem volna, hogy mitől egy agresszív vadállat amacska, akkor okésak lennének ezek a válaszok. de így nem! és persze hogy még ezek után én vagyok a sz r senkiházi, amiért védeni próbálom őket+

és el tudnám én normálisan is mondani, hogy miért tévedés amit egyesek állítanak, csak sajnos itt ez lehetetlen.

De tudjátok mit én egy elmebeteg kattant sz*r senkiházi vagyok, a macskák meg szélsőséges, vérszomjas, ütőérre támadó sunyi dögök.

2013. ápr. 12. 21:17
 134/178 anonim ***** válasza:
88%
Az elmebeteg kattant részt már korábban is mondtuk....
2013. ápr. 12. 21:25
 135/178 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok! De légyszí tetézzétek még! Írjatok bátran, de tényleg, jó érzés lenne ha szapulnátok minden apróság miatt mert ti olyan istenkirályok vagytok hogy meg kell halni!
2013. ápr. 12. 21:31
 136/178 anonim ***** válasza:
91%

A többiek nevében is mondom, h köszi, h istenkirálynak hiszel minket :D

Amúgy még mindig nem látod, h valami komoly baj van a fejedben?

2013. ápr. 12. 21:37
 137/178 A kérdező kommentje:
És te még mindig nem látod, hogyan viselkedik itt (majdnem) mindenki?
2013. ápr. 12. 21:39
 138/178 anonim ***** válasza:
88%

De, látom, h egy mentálisan sérült ember áll szemben több kutyatulajdonossal.

Köszi a levelet amúgy :D

2013. ápr. 12. 21:44
 139/178 A kérdező kommentje:

Mert nyilván fer dolog oldalakon keresztül rosszindulatúnak, meg sértegetőnek lenni. Állatot meg azért nem kívánnék ilyen embernek, mert nem tudom elképzelni, hogy tiszta lenne a szívük, azoknak akik utálatosak és még élvezik is.

De ha úgy gondolod, hogy fer dolog bántani, meg ezeket csinálni, akkor tessék, alázzatok meg még jobban...

2013. ápr. 12. 21:55
 140/178 A kérdező kommentje:
A másik dolog, hogy a szapuláson kívül arra nem gondoltok, hogy okkal zakkan be valaki, csak szapultok, mert az olyan jó... És ezt bármelyik olyan emberrel eljátszhatjátok aki szerintetek zakkant, mert leszarjátok, hogy fájdalmai vannak... csak nektek legyen jó muri a gonoszkodás.
2013. ápr. 12. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!