Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy jólneve...

Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.
2013. ápr. 9. 22:45
 161/178 A kérdező kommentje:
majdnem egy hónap telt el a rusnya kérdésem óta!! ennyi oldalon keresztül vertek és tiportak sárba mett én erre születtem ilyen vagyok, nem lehetek más. a legalsóbb kaszt vagyok tűt a számba
2013. ápr. 25. 23:04
 162/178 A kérdező kommentje:
Majdnem egy hónap telt el a kérdésem óta és még mindig itt csesződtök!
2013. ápr. 25. 23:05
 163/178 A kérdező kommentje:
Majdnem egy hónap, ennek soha nem lesz vége, örökké kapni fogom a sarat az arcomba. láncra vernek, odakötöznek és úgy csinálnak velem azt amit akarnak kínoznak
2013. ápr. 25. 23:06
 164/178 A kérdező kommentje:
Hányok magamtól, mit tegyek, hogy megbocsássatok??
2013. ápr. 25. 23:07
 165/178 anonim ***** válasza:
91%
Ezt most már tényleg hagyd abba! Békélj meg másokkal és magaddal, oké?
2013. ápr. 25. 23:09
 166/178 anonim ***** válasza:
91%
Fúúúúúú.....
2013. ápr. 25. 23:13
 167/178 anonim ***** válasza:
78%
Csak nyugi. Csinálj egy forró teát, és pihenj le. :) Nem kell miért bocsánatot kérned...
2013. ápr. 25. 23:17
 168/178 anonim ***** válasza:
93%

nah jó! ez remélem hogy egy vicc, ha mégsem, kedves kérdező sürgössen menj el egy pszihológushoz mert nagyon nem vagy jól! hagyd ezt a kérdést, ha kell töröljed első lépésként. második lépésként nyugodj le. hallgass relaxációs zenéket https://www.youtube.com/watch?v=XELxRMUxLHY, [link]

[link]

[link]

szedd össze magad és ne borulj így ki. vond le a megfelelő következtetéseket és lépj tovább. az amit itt lerendezel totálisan egészségtelen. nem hiszem hogy büszke lennél erre ha egy nyugodtabb pillanatodban visszaolvasod miket írtál. az teljesen normális hogy két ember véleménye nem egyezik vagy nem ugyanúgy látnak dolgokat. de ez nem jelenti azt hogy egyiket máősikat akármilyen módon büntetni kell. sajnos a te gondolkodásmódod egyáltalán nem egészséges. többek között dühkezelési problémáid is vannak. javaslom egy pszihológus mihamarabbi felkeresését.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. ápr. 25. 23:46
 169/178 anonim ***** válasza:
29%

Én már az elején megmondtam hogy zártosztályon a helye.

Az ilyeneket 100km-ről is ki lehet szúrni.

2013. ápr. 26. 00:58
 170/178 anonim ***** válasza:
22%

#169: A zártosztály fogalmával előbb tisztában kéne lenni. :) Addig amíg valaki nem köz illetve önveszélyes nem fogják bezárni. Kiszúrni pedig majd szúrd ki akkor is, ha egy másik kérdést tesz fel, vagy szembejön veled az utcán. Akkor legyél jani. :P Nos, mi várunk. Érdekes lesz szemlélni, ahogy kiszúrod az illetőt... És lehet, hogy itt sokaknak a véleménye az, hogy ő egy őrült akitől menekülni kell, konkrétan a "fujj" megszólal a fejetekben, de valljuk be ez sem a leghelyebb gondolkodásmód egy ember részéről. Valószínűleg önmagadról már nem fogsz így gondolkodni, ha majd felég a házad, elveszted a fél karod, és a zártosztályon kötsz ki mert a saját ürülékedet eszed. Oké, ezt most nyilván sarkítottam, de veled és bárkivel történhet bármi.

Én egyszerre foglalkozok kutyával és macskával is. A két állat közti különbség abban csúcsosodik ki (szerintem), hogy a kutyánál el kell nyerni azt hogy felnézzen rád, (különböző lépésekkel)ő alfának fog tekinteni, a macska pedig anyapótlékot lát a gazdiban jó esetben. Igazából a macskában is benne van minden ami egy kutyában: képes tiszteletet mutatni (átengedi az ételt, az anyapótlékot nem bántja, előreenged az ajtóban, ha új családtag érkezik még ha utálja is kiegyezik vele), képes kompromisszumot kötni ("ha nem tudok kienni a kertbe pisilni, akkor választom az almot itt bent"), és képes szeretni. Az én macskám és valszeg még sokak macskája, az élő példa arra, hogy egy rendesen szocializált macska nem feltétlenül a kajagépet fogja látni az emberben. Én például soha nem adtam neki ételt.

Követ mindenhová, veled "beszéli" meg a nap eseményeit, téged kér meg mindenre, az utcán együtt sétálhatsz vele úgy, hogy nem kell póráz a macska engem fog követni. A buszmegállóban vár délután 5-kor mert tudja hogy akkor jövök haza... Tudom, hogy sokan akik macskaszeretők tündibündi dögönyözni való szőrgolyónak látják a macskát. Én soha nem gondoltam így a macskákra, főleg az enyémre nem. Számomra bebizonyította, hogy ő egy társ.

A kutya persze jobban kiképezhető, talán kicsit még jobban hasonlít egy embergyerekre.

Viszont a macskát anélkül, fel engedheted az ágyadba, hogy attól kéne tartanod alább leszel a rangsorban. Egy macskával nincs küzdelem, egyenlőek vagytok. És nem azért bújik hozzád, mert kényelmes neki.

2013. ápr. 26. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!