Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?
Kérdező, amiket idéztél, azok nem macskaalázások voltak, mint ahogy korábban állítottad, csak tények. Egy volt köztük, aki konkrétan leírta hogy utálja a macskákat, de miért ne tehetné? Ha te pl szereted a pizzát, akkor mindenki másnak szeretnie kell?
Lenne mit idézni tőled, hogy miket írkáltál a kutyákról, de egyrész nekem erre időm sincs, másrészt kedvem sem. Nem fogok visszakövetni nemtudom hány oldalt és külön kimásolgatni hogy mekkora f.szságokat hordtál össze, mert én nem vagyok ilyen kényszeres megszállott mint te. (Komolyan azt gondolom, hogy valami súlyos mentális problémád van, nem ártana utánajárni, a saját, és a környezeted érdekében is.)
Egyébként meg gondolj már picit mások helyébe. Tegyük fel, hogy én felteszek egy kérdést a macskás témakörben, hogy miért karmolnak a macskák olyan sokat, mikor a kutyák bezzeg soha nem tesznek ilyet. Te, mint macskamániás, nem kelnél a macskák védelmére? Dehogynem. Akkor most miért is vagy kiakadva a kutyatartók reakcióján?
Végül amit még érdemesnek tartok megemlíteni: Vicces hogy te magad alakítod úgy a dolgokat, hogy rólad szóljon az egész téma. Szerintem élvezed ha mindenki veled foglalkozik, az se baj ha hülyének néznek vagy utálnak, a lényeg hogy rád irányuljon a figyelem. Ha valaki visszaolvassa az egész témát, ezt tisztán láthatja. Nevetséges vagy. Get a life!
Egy normális vita keretein belül normálisan reagáltam volna.
Egy elmebeteg sz*r vagyok, aki csak arra jó, hogy a szájába hányjanak.
Akkor SZÁLLJATOK LE RÓLAM és megyghérem hogy a lábujjaitokat is megcsókolom mert én ilyen szzar gci vagyok egy mocskos szuka aki semmit nem érdemel és fopgja be!!
ÉN SOHA SOHA NEM VÉDHETTEM MEG MAGAM! MERT NEKEM NEM SZABAD! HÁT TESSÉK, MIT AKARTOK?? mivel alázzam magam, mit akartok?? NMondjátok és megteszem?? egyáltalán nem érdekel a szapulásotok, majd ha ti nem fogtok támadni szapulni, ócsárolni, bántani akkor majd egy m,ásik életben talán veletek is níyitok egy olyan NOEMÁLIS beszélgetést mint olyanokkal akiket ti nem is ismertek
de ez qa mit ti csinéúgtok az nem az, és ne várjátok hogy én közben jópoffizzak és normális legyek, ha itt engem midenki bánt még csaknem egy hónap múlva is !
gyűlölöm magam teljes szívemből mert retkes vagyok és ezt érdemlem. de nem baj, végülis írtam már, hogy gyertek és srétegessetek tovább, ne fogjátok vissza magatokat, én megérdemlem ezt. Szóval elnézést kérek, tényleg. Nyugodtan írhattok amit akartok. Többé nem szólok bele.
Szédülök. Kérlek én itt találkozni akarok valakivel azt akarom hogy készítsetek ki!! Hányingerem lett, ájulás érzetem van ha ilyenekt olvasok. Azt akarom, hogy valaki nézzen a szemembe és úgy csináljon ki. Én bármit elviselek,
Könyörgöm ha valaki szeretne megbüntetni íejon nekem privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!