Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy jólneve...

Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.
2013. ápr. 9. 22:45
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/178 A kérdező kommentje:

Persze, voltak korrekt válaszok (bár nem a macskákra voltam kíváncsi, hanem kizárólag kutyákra de részletkérdés).

Mondjuk az a macska, amelyik az én kezem mellett nőtt fel nem ilyen, pedig több is volt. Én nem tartom őket általánosságban szélsőségesnek és sunyinak.

Viszont egyes emberek tényleg úgy beszélnek róluk, ahogy. Direkt ütőérre ment a macska, meg ilyen f*szságok... Sunyik és ellenségesek stb stb.

Kutyákról meg annyit, hogy azok között is van Fegyelmezett és fegyelmezetlen, de az állatorvosi rendelő nem egy olyan hely, ahol tipikusan agresszívak lesznek a kutyák. De ha elkallódik egy kutya, és nem nevelik meg, akkor talán még inkább semmibe veszi a "gazdáját", mint egy jött-ment falusi macska. Vagyis nekem ez a tapasztalatom.

2013. ápr. 12. 00:37
 112/178 A kérdező kommentje:
Ráadásul én voltam az egyetlen, aki nem bántott meg direkt senkit, és nem cikizett senkit.
2013. ápr. 12. 00:38
 113/178 anonim ***** válasza:
91%

de te itt a jólnevelt kutyák harapására kérdeztél rá. Jólnevelt kutya meg NEM harap. se a rendelőben ami stresszhelyzet, se akkor, ha idegen jön, se ha gyerek túrkál a szájában, sőt az enyém még arra se rezzent meg, hogy egy gyerek meghúzta a farkát, amit köztudottan utálnak.

A rosszulnevelt kutya valóban haraphat. Ezért jött mindenki ide, és kezdett el kommentelni, mert TE a jólnevelt kutyákra kérdeztél rá..

2013. ápr. 12. 00:41
 114/178 anonim ***** válasza:
91%

Ráadásul te magad hoztad fel a macskákat, hogy bezzeg ők soha nem lennének képesek harapni...

Ha nem kevered bele őket a témába, akkor itt macskákról szó sem esett volna.

2013. ápr. 12. 01:06
 115/178 A kérdező kommentje:
Szóval én vagyok a hibás a macskaalázás miatt, mi? A franc se gondolta volna, hogy itt mindenki fújtatni fog. Meg nem is az a problem, hogy macskákról írtak. Bár igazából tökre nem macskákról szólt a kérdésem.
2013. ápr. 12. 01:15
 116/178 anonim ***** válasza:
93%

de bizony, a macskákról is szólt.

"Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni."

összehasonlítottad, ergo róluk is szó volt. Ezért kezdtünk el a macskákról is beszélni..

Ha csak annyit írsz, hogy mért van az, hogy egy jólnevelt kutya megharaphatja az embert? akkor mindenki nagyjából annyit írt volna, hogy ha jól van nevelve a kutya, nem harap. Vagy odaírtuk volna, hogy nagyon nagyon indokoltnak kell lennie a helyzetnek, hogy egy jólnevelt kutya harapjon. Igazából akkor se teheti ha ott a gazdája, de ez mindegy.

TE hoztad fel a macskákat...senkinek nem jutott volna eszébe, ha nem említed meg őket...

2013. ápr. 12. 01:39
 117/178 anonim ***** válasza:
95%
De milyen macskaalázás? Basszus, senki nem alázta a macskákat. Komolyan kezeltetned kéne magad.
2013. ápr. 12. 01:44
 118/178 anonim ***** válasza:
93%
Ez az ember nem normális. Már azzal sincs tisztában, hogy mit írt és miről beszélt.
2013. ápr. 12. 08:07
 119/178 anonim ***** válasza:
91%
És te idéztél olyat, ahol bárki is alázta a macskákat?
2013. ápr. 12. 18:37
 120/178 A kérdező kommentje:

Én kértem, hogy valaki légyszíves idézzen nekem egy.

Kettő: az, hogy én nem idéztem semmit, még nem mentség arra, hogy ti nem tudtatok válaszolni.

2013. ápr. 12. 18:43
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!