Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy jólneve...

Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.
2013. ápr. 9. 22:45
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/178 anonim ***** válasza:
31%
Kétlem, hogy egy ilyen idiótát ne vettem volna már észre....Istenem, nem érzed gáznak, hogy a macskád és a kutyád is értelmesebb nálad? Iszonyat buta ember vagy, komolyan mondom.
2013. ápr. 11. 21:59
 92/178 anonim ***** válasza:
91%

"Az a baj, hogy utálom a kutyákat, aztán az a baj, hogy szeretem és van nekem is egy."

Nem lehet egyszer szeretni, máskor meg utálni a kutyákat. Skizofrén jellem vagy életem. Ne nekünk akarj már megfelelni, konkrétan senkit nem érdekel, hogy kit mit szeretsz. Csak ne szítsd a feszültséget, és ne írd egyszer ezt, máskor azt. Talán akkor mindenki értene.

2013. ápr. 11. 22:01
 93/178 A kérdező kommentje:

De idézetteke már akkor, hogy hol írtam, hogy utálom a kutyákat? Komolyan nem emlékszem. :)

és ha nem érdekellek titeket, akkor ne is bántsatok...

2013. ápr. 11. 22:03
 94/178 A kérdező kommentje:
91-es ilyenekkel ne dobálózz, amíg nem bizonyosodott be, hogy a kerületedben lakok e vagy sem. Tudom, hogy szép dolog az ócsárlás, én mondjuk nem szeretem se művelni, se hallani... Én a helyedben azt a feketeséget érezném cikinek ami a szívedben van... Mindegy, te már az első válaszra sem figyeltél, inkább ne is írj.
2013. ápr. 11. 22:05
 95/178 anonim ***** válasza:
91%

"Hát az én macskám még meg csinálhja amit akarok tőle! És nekem nincsen kutyám, de láttam már sok kutyás sztorit"

Ezt te írtad. Akkor mégis milyen kutyával játszol te minden nap órákat?

2013. ápr. 11. 22:07
 96/178 A kérdező kommentje:
Meg még eszembe jutott valami. Ez egy anonim oldal, ahol mindenki százalékol stb stb... Nekem már csomószor nyomták fel 100%-ra a válaszaimat, vagy tartották jónak a kérdéseimet. Valószínűleg köztetek is volt pár, aki pozitívan ítélt meg engem... És ezután is meg fogtok ítélni pozitívan, hiszen fogalmatok sem lesz róla, hogy én vagyok az. Szerintem ez vicces. :)
2013. ápr. 11. 22:09
 97/178 anonim ***** válasza:
91%

"De nekem van egy kölyök kutyám, azért nem írtam, mert ő még nem felnőtt, és csak felnőtt kutya agresszív a pici még nem. Szóval nem utálom őket"

Itt meg már van kutyád. És nem vagy beteg? Hazudozol össze vissza.

2013. ápr. 11. 22:09
 98/178 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom miért írtam. valszeg nem úgy értetem.

Ja, igen, utána kijavítottam magam, hogy van kutyám de ő még kicsi.

2013. ápr. 11. 22:11
 99/178 A kérdező kommentje:

Az lenne hazugság, ha nem javítottam volna ki magam.

Kell kép facebookról a kutyról? :)

2013. ápr. 11. 22:12
 100/178 anonim ***** válasza:
91%
Én csak arra reagáltam, hogy eleinte sztároltad a macskákat, aztán már a kutyákat is szeretted, de még nem volt kutyád, majd 3 válasszal később hirtelen lett egy kutyád. Nekem nincs sötétség sem a szívemben, sem a fejemben. Egyszerűen nem szeretem a buta, ostoba, szerencsétlen embereket. Én Bécsben lakom, úgyhogy kétlem, hogy a "kerületedben" laknék.
2013. ápr. 11. 22:13
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!