Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy jólneve...

Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.
2013. ápr. 9. 22:45
 171/178 anonim ***** válasza:
96%
Jól van gyümi, adjad még alá a lovat.....Mások is leírták már neki, hogy miért jó egy macska és miért jó egy kutya, de neki csak a saját véleménye számít. Szerintem ezt az egész műhisztit csak azért csinálja, hogy megijesszen minket. Na, nálam nem jött be. :D
2013. ápr. 26. 09:07
 172/178 anonim ***** válasza:
97%

Aszociális gyümölcs, én dolgoztam zártosztályon egy ideig. És igen, mostmár az utcán is kiszúrom az ilyet.

Szerinted nem ön- és közveszélyes? Láttad te hogy miket írt? Végigkövetted az összes hozzászólását?

Nem kérdés, hogy ezek alapján azonnal kapná a beutalót..

2013. ápr. 26. 10:24
 173/178 anonim ***** válasza:
97%
igaza van az utolsónak. ez egyáltalán nem vicc. jól látható hogy a düh miatt össze vissza ütlegelte a billentyűzetet. persze lehet azért is mert gyorsan írt, én is szoktam szép szövegeket produkálni néha. ... ha ez vicc a kérdező részéről vagy oltás vagy tudom is én mi akkor nagyon durva és embertelen. egyértelműen mazohista hajlamú az írásait elnézve. borzalmasan nincsen rendben ez az ember. valóban totális kettős személyiség is megfigyelhető. egyik percben rózsaszín a világ, szeretet békesség míg a másikban brutális agresszió tör ki belőle. a világ romlott, mocskos stb stb. (borderline szindróma -személyiségzavar-?) az egyik pillanatban kedvesen követeli a rossz modorért a bocsánatot a másik pillanatban "üvölt" hogy büntessék meg. elég durva öngyilkos hajlama is van. szóval színes a paletta nagyon, a kérdező egyértelműen gyógyszeres pszhiiátriai kezelésre szorul. és sajnos valóban, őt el kellene vendégelni azon a bizonyos helyen. egyértelműen kivehető ugyanis hogy egészen átlagos normális dolgok mint pl. két ember egyet nem értése mekkora dühöt és kétségbeesést vált ki belőle. akkor szerinted az ilyen ember nem ön és köz veszélyes?
2013. ápr. 26. 11:42
 174/178 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak. Egyik pillanatban "ezt" állít, másikban "azt". Hazudozik össze-vissza, aztán ha ezt szóvá teszed neki, még te vagy a rossz. Egyik percben követeli, hogy bocsánatot kérjünk tőle mindannyian, majd nem sokra rá már ő könyörög bocsánatért, hogy ne haragudjunk rá, és szó szerint ostorozza magát. Olyan leveleket küldözget, hogy köpjük le, hányingere van magától, aztán kijelenti, hogy felakasztja magát. Sőt, be is látta, hogy nem normális. Más igazát nem hajlandó sem elfogadni, sem felfogni. Ha ő azt mondja, hogy a macska jobb, akkor az úgy van, hiába soroltam én neki oldalakon keresztül a kutyák kivételes tulajdonságait, és hiába kértem meg, hogy erre válaszoljon. Amire nem tud válaszolni, azt szépen kikerüli, mintha le sem írtam volna, és folytatja ott a vitát, ahol szerinte tud érvelni. Egyszerűen sajnálom ezt a szerencsétlent. De már arra is gondoltam, hogy ez csak valami 13-14 éves kis csitri, aki nem bírja még felfogni, hogy nem csak neki lehet igaza...
2013. ápr. 26. 12:07
 175/178 anonim ***** válasza:
77%

Bocsi, igazából nem olvastam el az egészet. :S

Pont arra gondoltam utána, hogy milyen jó lenne ha valaki becézné a nevem!! :D

2013. ápr. 26. 13:48
 176/178 anonim ***** válasza:
91%
A gyümire gondolsz? :D Amúgy nem bántásképp írtam, hogy adod alá a lovat, de ha tényleg elolvasnád miket írt, (amit nem ajánlok, mert iszonyat fárasztó), akkor látnád, hogy tényleg bajok vannak a fejével, amiről persze nem ő tehet. De akkor is durva....
2013. ápr. 26. 14:04
 177/178 anonim ***** válasza:
94%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

érdemes elolvasni ezt is, valószínűleg ugyanaz az a személy

2013. máj. 30. 00:33
 178/178 anonim ***** válasza:
16%
Aztaa, mennyi válasz...
2013. szept. 19. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!