Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?
Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.2013. ápr. 9. 22:45
41/178 anonim válasza:
Ó te jó ég. Kérdező, elkezdtem visszaolvasgatni a válaszolóknak írt válaszaidat. Ott röhögtem fel hangosan, mikor benyögted hogy "kérjetek bocsánatot" :D Mert te ki vagy? Felteszel egy kérdést (ami mellesleg egyértelmű provokáció) aztán ha valaki le meri írni a véleményét vagy a tapasztalatait, az kérjen bocsánatot? Nem írom le hogy mit gondolok rólad, mert kitiltanak, de az biztos hogy nem vagy százas.
Ja, és hogy miért vannak itt a macskák ellen a válaszolók? Azért b.zmeg, mert idejössz a kutyás témakörbe, hogy "ugye hogy a macskák sokkal jobbak, mert ők nem harapnak, a kutyák bezzeg igen"
Komolyan mondom, mint az oviban ("az én apukám sokkal erősebb mint tiéd"). Nevetséges vagy.
42/178 anonim válasza:
A macska harapásai meg azért gyulladnak be hamarobb és okoznak nagyobb ferőzést mert a macska nyálában több baktérium van mint a kutyájéban
43/178 anonim válasza:
Én már erősebb vagyok az apukámnál utólsó XD
44/178 anonim válasza:
23:56 buktad mert anyukám megverné apukád:P
45/178 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy attól, hogy még valaki kutyás, nem utélja amacskákat. ja, és a macska csak egy példa volt, nyilván azért azt hoztam fel, mert az hasonlít a legjobban a kutyára. És azért írtam a kutyás témakörbe, mert kutyárkról szól a kérdés. itt engem mások kezdtek el provokálni, hogy elsírtam magam majdnem. Mások kezdtek el utálatosan dumálni meg így meg úgy. és ne tőlem kérjenek bocsánatot, hanem tiszteljenek meg egy élőlényt azzal, hogy nem ítélik meg gonosznak, vagy ha mégis, akkor bocsánatot kérnek. Örülnék ha valaki megtenné.
2013. ápr. 9. 23:59
46/178 anonim válasza:
ezen elsírod magad...?!?!?!? nem gondolod hogy lelki beteg vagy?
47/178 A kérdező kommentje:
Jó lenne egy olyan világ, ahol mindenki szeret minden élőlényt.
2013. ápr. 10. 00:00
49/178 A kérdező kommentje:
Én mindig elbőgöm magam, ha nincs szeretet és béke.
2013. ápr. 10. 00:01
50/178 anonim válasza:
A macska hasonlít a legjobban a kutyára? Te tényleg hiányoztál a biológiaórákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!