Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az, hogy egy jólneve...

Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az embert?

Figyelt kérdés
Ha olyan a szitu bizony megharapja, de a macskák ha törődés mellett nőttek fel, soha nem lennének képesek durván megharapni.
2013. ápr. 9. 22:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/178 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem járj be egy kicsit biológia órára. Két különböző fajról beszélünk, különbözően viselkednek, nem lehet őket összehasonlítani. A kutya társas lény, őrző-védő ösztöne van, zsákmányszerő ösztöne stb.
2013. ápr. 9. 23:25
 22/178 anonim ***** válasza:
95%
Nahát nincs is kutyád, de persze mindent jobban tudsz! Jézusom de gáz! Nekem kutyáim és macskáim is vannak, és sosem volt bajom egyikkel sem. De persze a mesék amiket te hallottál azok sokkal hihetőbbek.
2013. ápr. 9. 23:27
 23/178 A kérdező kommentje:

Akkor most tisztázzuk:

Amikor ráléptél a németjuhászod farkára, és a farkához kapott a lábad helyett, ő azt azért tette, mert a farka fájt, nem a lábad! És ha a lábadhoz kap, akkor meg mivan? Akkor se gonoszságból tenné! De mondom, nem jóindulatból nem kapta meg a lábadat.

Az, hogy egy kutyától elveszed a kaját nem olyan csodálatra méltó.

A macskát meg nem kell szapulni, kitudja milyen macska az, milyen környezetben nőtt fel, kézhez szoktatták e apróságként.

A fogalmazásodból lerí, hogy lenézed amacskákat, és nem tudsz rendes törődést nyújtani nekik minden bizonnyal!

A macskák ugyanolyan okosak mint a kutya, ha nem okosabbak, de tudod mit elmesélem neked, hogy a kutya azért olyan közreműködő és tűnik okosabbnak mert falkaállat. Ennyi.

A kutyáknak is meg kell tudni ki a főnök!

És nem rafináltságból, sunyiságból, gonoszságból meg sátáni dolgokból karmol meg a macs.

A kutyának valszeg már nem fájt, azért dugdoshattad szerencsétlen állatba az ujjadat.

Szóval ne legyél elfogult...

2013. ápr. 9. 23:32
 24/178 A kérdező kommentje:
21-es, ha ezzel tisztában vagy, akkor miért ócsárolja mindenki a macskákat?
2013. ápr. 9. 23:33
 25/178 A kérdező kommentje:
Nem mesék voltak, hanem láttam is. Meg engem is kapott már meg kutya.
2013. ápr. 9. 23:34
 26/178 anonim ***** válasza:
95%
nekem három kutyám van és egyik se harapott meg soha senkit, pedig a legnagyobb idén 9 éves lesz. Volt macskánk aki karmolt, volt aki nem, de az tény, hogy a macskák általában akkor engedik, hogy simogasd, ha ők akarják, és nem akkor, amikor te akarod. A kutyádat meg bármikor, nem rohan el, meg kezd el karmolni, ha olyanod van, hogy simogatni, babusgatni akarod.
2013. ápr. 9. 23:37
 27/178 anonim ***** válasza:
95%
Igen b*zmeg 5 perccel előtte harapták át a hátánmeg de tuti nem fájt neki zsenikém! xD Meg aztán két lyuk a kutyába oly természetes akkor is ha régebbi már, nem? Apámnak meg volt olyan, hogy átharapta a kezét a macska, hogy kétszeresre dagadt és zöld lett... Volt egy kis káromkodás és ennyi. Senki nem utálta meg tőle a macskát. Itt senkinek nincs baja a macsákkal, te vagy az aki mindenféle szakszerűtlen butaságot összehord. A kutya is meg tud sebezni, a macska is. Ennyi. És ha macska nem gonosz akkor a kutyát miért állítod be annak? Vagy addig már nem terjed el az érvelőtehetséged? Ő is csak egy állat aki ártatlan. Össze-vissza beszélsz.
2013. ápr. 9. 23:38
 28/178 anonim ***** válasza:
82%
Ezzel azt akartam mondani egy kutya szelideb egy macskától egy macska csak addig van az ember melet míg enni kap akutya a haláláig kitart a gazdája mellet
2013. ápr. 9. 23:39
 29/178 A kérdező kommentje:
A kutya se gonosz én megmondtam, csak jobban harap.
2013. ápr. 9. 23:40
 30/178 anonim ***** válasza:
96%
Figyelj mégegyszer elmondom: ha a te kutyád harapott meg az a te szegénységi bizonyítványod, hogy nem nevelted meg. Ha más kutyája harapott meg akkor meg a gazdája szegénységi bizonyítványa, hogy nem tudta visszatartani. Plusz az idegen kutyáknak nem azért vannak, hogy téged szeressenek. Az idegen macskák sem szeretnek, csak ők nem harapnak meg hanem eltűznek onnan, mert tudják, hogy sokkal kisebbek nálad.
2013. ápr. 9. 23:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!