Miért van az, hogy egy jólnevelt kutya is megharaphatja az
embert?
11/178 A kérdező kommentje:
Igen, és persze pont direkt az ütőerénél karmolta!
12/178 A kérdező kommentje:
A macskák nem sunyik, az a macska amelyik szeret és szeretetben nő fel nem. Nem utálkozást szerettem volna, hanem választ.
nem tudom hogy neked milyen kutyád van de nekem a két pitem előbb döglene meg mint hogy megkapjon! pedig ha valakik akkor ők voltak már IGAZI stressz helyzetben;)
még egyszer mondom: nem tudod hogy miket beszélsz!
első válaszoló voltam
2013. ápr. 9. 23:09
A macskák is ugyanúgy képesek lennének megharapni valakit, csak ez nem olyan feltűnő mert sokkal kisebbek mint egy átlag kutya. Az állatok ilyenek, más világban élnek, máshogy kommunikálnak, csak beleillesztjük őket a saját világunkba. De ez sosem lesz tökéletes, 100% biztonságos, ha állatot tartasz az mindig valamennyi veszéllyel jár. Sőt az egész élet veszélyes.
Ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogyha a betörő bejön, akkor a macska alszik tovább a kanapén míg a kutya az életét adja érted, hogy megvédjen... Amiket beszélsz, az butaság, és látszik hogy elfogult vagy és nem értesz az állatokhoz.
2013. ápr. 9. 23:17
Nem tudom volt hogy véletlenűl ráléptem a németjuhászom farkára és ahelyet hogy alábamhoz kapot volna inkább asaját farkának kapot mellesleg a kaját is elveszem tőle nagyanyám macskája meg ha eszik és közelít felé valaki akkor fújtat stb nekm is volt macskám az is próbálkozot akarmolással de leszoktatam róla mindig mikor kimeresztete a karmát az orrába pöcköltem és megtanúlta hogy nem szabad aza baj sokan amacskákat nem nevelik igaz nem olyan okosak és nevelhetők mint akutyák de az ilyen karmolászásokról le lehet szoktatni nekik is meg kell mutatni ki afőnök nem pedig ha megkarmól megharap jaj de édi cicuka rafináltak amacskák is :)
2013. ápr. 9. 23:21
Ja és az én kutyámnak két lyuk volt a dereka két oldalán, akkora sérülések, hogy az ujjam belefért. Egy nyikkanás nélkül tűrte, hogy nyúlkáljak bele. Ez barátom, NEVELÉS kérdése. Ha téged megharap a kutyád, akkor ott te vagy a béna, hogy nem tudtad megnevelni. Idegen embereket meg miért szeressen a kutyám? Nem azért vettem. Azokat szeresse a saját kutyája.
2013. ápr. 9. 23:21
17/178 A kérdező kommentje:
Miért, tapasztalatból beszélek. És egyébként hogy ha valami történik velem, akkor nem fújolok, hanem utánajárok hogy mi lehetett az oka! Ez szerintem sokakból hiányzik. De én olyan kutyát nem tudok elképzelni, akit ha sarokba szorítanak ne támadjon...
a kutyádból próbálod kihúzni a tüskét...?az én pitemnek meg az orvos varrta össze a szétvágott fejét mert átment az üvegajtón és hangja nem volt. egy kutya nem attól jól nevelt hogy pacsit ad neked ha kéred...
2013. ápr. 9. 23:22
19/178 A kérdező kommentje:
a 15-ös válaszoló totál tévúton jár
20/178 A kérdező kommentje:
Hát az én macskám még meg csinálhja amit akarok tőle! És nekem nincsen kutyám, de láttam már sok kutyás sztorit.
Kapcsolódó kérdések: