Aki nem akar chip-et tetetni a kutyájába, mik az ellenérvei, és változott-e valamit a véleménye most, hogy kötelezővé teszik?
Nézd, ez nem bőr alá ültetett, hanem zsebben tárolt chipre vonatkozik:
Ahhoz, hogy Téged egy ilyennel a zsebedben követni tudjanak, jóval nagyobb rádiós teljesítmény leadására képes kütyüre van szükség, mint amit a mobiltelefonod előállít. Látsz a képen legalább akkora akkut, mint amekkora a telefonodon van?
Ráadásul a követéséhez többmilliós berendezések szükségesek, amiket mellesleg használni is tudni kell...
(Technikában kicsit jártasabb kollégák kedvéért: legalább Anritsu SiteMaster spektrum analizátorral, R&S FSH4, vagy PR100 műszerekre lenne szükség, ráadásul egyből 3db-ra, hogy be lehessen háromszögelni a mozgó jelforrást, "rókázni" - és itt nem hányás a jelentése...)
Legalább egy havi munkám szokott rámenni, mire megtalálok egy nagyobb teljesítményű zavarforrást, amelyik ráadásul még csak nem is nem mozog és legalább 1-2 Watt teljesítménnyel sugároz...
Tettél már zsebre telefont vagy navigációs kütyüt már valaha amikor éppen navigált, azaz be volt kapcsolva a GPS vevője? Mi volt az első mondata 10 másodperc után? "Megszűnt a műholdvétel"? Esetleg Ti a kulcstartótokat a fejeteken szoktátok hordani a zsebetek helyett? :-)
Higgyétek e nekem, ez kamu megint.
Inkább ezt osszátok meg, mint riogatjátok egymást teljesen feleslegesen. Nyilván nem érthet mindenki mindenhez. Én sem vágom mi a különbség a "tüdő" és a "mályva" szín között, nem tudok "egy sima, egy fordítottat" kötni, de még egy rántás elkészítése is fejtörést okoz. De véletlenül ez pont a szakterületem.
Elnézést, akit zavartam volna a stílussal vagy a tartalommal :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!