Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aki nem akar chip-et tetetni...

Aki nem akar chip-et tetetni a kutyájába, mik az ellenérvei, és változott-e valamit a véleménye most, hogy kötelezővé teszik?

Figyelt kérdés

2012. okt. 21. 19:49
 211/225 anonim ***** válasza:
Alap esetben nem támadnak. Az a baj, hogy így amennyit leírtál abból nem lehet semmi következtetést levonni. Nagyon sok befolyásoló tényező van ilyenkor.Neveltetés, a kutya egészségi állapota (pl idegrendszer), az ember viselkedése, környezet stb. Ideális esetbe mikor egészséges, normális nevelést kapott kutyáról beszélünk nem támadnak a kutyák passzív emberekre. ÉS ezért is írtam a manipulációt, mert ezeket a fontos dolgokat elfelejtik megemlíteni a médiába mikor kutyatámadásról van szó.
2012. nov. 7. 20:17
 212/225 A kérdező kommentje:
Tudom, én is ezen a véleményen vagyok, amit leírtál. Normális esetben nem támadnak, csak nem megfelelő nevelés esetén hajlamosabbak lehetnek az impulzívabb viselkedésre, mint ahogy minden kutyafajtának más a temperamentuma, persze kivételek mindenhol lehetnek.
2012. nov. 7. 20:20
 213/225 anonim ***** válasza:
Így van.
2012. nov. 7. 20:23
 214/225 anonim ***** válasza:
Tehát akkor béke van?
2012. nov. 9. 08:04
 215/225 A kérdező kommentje:
:) Hát, a rendelettel, azzal nem békéltem meg, vagyis részben igen, ami a chip pozitív hatásait illeti, de a várható negatívakkal nem. Viszont az emberekkel mindenképpen! Néha ilyenkor elképzelem, hogy történne valami szörnyűség (háború, természeti katasztrófa), és akkor rádöbbennénk, hogy "testvérek" vagyunk valahol (lehet, hogy érzelgősen hangzik, de tényleg így van :)), és akkor már egészen másképp viszonyulnánk egymáshoz, és eltörpülne az a dolog, amiről a vita folyt, és visszasírnánk ezt az időszakat. :) Ez már nagyon off, de ha pl valaki (nem feltétlenül itt, csak úgy általában) ír valami bunkó kommentet, és megsértődöm rajta, akkor azt is el szoktam képzelni, hogy kiderül utólag, hogy a saját nővéremmel veszekedtem, csak nem tudtunk egymás kilétéről, és jót röhögnénk az egészen, hogy ragaszkodtunk az igazunkhoz. :DD Persze a vélemény mellett ki lehet tartani továbbra is, csak lényeg, hogy ne a kapcsolatok rovására menjen. Mert amíg itt a kutyák miatt aggódunk, addig egymásnak és saját magunknak meg ártunk, ha nem is fizikailag, de az idegeskedés biztos nem tesz túl jót. :)
2012. nov. 9. 09:31
 216/225 anonim ***** válasza:
Én eddig sem voltak ideges, szóval miattam ne aggódj :D
2012. nov. 9. 09:45
 217/225 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy ez lesz a válasz. :) Én viszont -bevallom-, sokszor felhúzom magam, ha igazságtalanság ér (nem tőled, csak általában), lehet, hogy ez most ciki, vagy a sebezhetőségemet árultam el vele, de ez van, nem vagyok tökéletes. :)
2012. nov. 9. 09:55
 218/225 anonim ***** válasza:
Senki sem tökéletes, de ahogy látom, te legalább el tudod fogadni más véleményét is. Sokan erre képtelenek. :)
2012. nov. 9. 09:57
 219/225 anonim ***** válasza:
Én netes fórumok miatt nem szoktam idegeskedni(na jó van 1-2 kivétel de az nagyon ritka), mert tök felesleges :) Egyébként is egy nyugodt természetű ember vagyok. Ha valaki sok sületlenséget hord össze (nem feltétlen rád gondolok kérdező) akkor is inkább csak mosolygok a dolgon mint hogy idegeskedjek miatta.
2012. nov. 9. 10:00
 220/225 anonim ***** válasza:

Huhuhúúú, kérdező ezt nézd!

[link]

2012. nov. 10. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!