Olcsó állatorvost keresek Bp-en. Egyáltalán van ilyen? Oltás, ivartalanítás és chipesítés miatt kellene.
Na most, mi az olcsó?
A miénk 3500-ért chippel, 4000-8000 között olt, attól függ mi kell. Az ivartalanítás meg súly függő, nálunk a kistestű 10-től a közepes 15-től a nagytesű 20-tól van.
Egyébként korrekt, rendes orvosok. Nem csak beadnak mindenfélét, hanem megkérdezik, hogy beadhatják-e, és rendesen tájékoztatnak az árról.
Szia!
Zöld Zebránál most ivartalanítási akció van december 2-ig, de gondolom nem árt hamarabb bejelentkezni.
Szia!:)
Az én dokim ugyan nem budapesti, de még így is jobban megéri kimenni hozzá - benzinpénzzel együtt is olcsóbb, mint a budapesti dokik...
Biatorbágyon rendel, Dr. Soós Ferenc (az elérhetőségét megtalálod a gugliban).
Nagyon jó orvos, egyszerűen nem ismerek nála jobbat...:)
(Pedig sajnos elég sokat végigjártam, mire őt megismertük...)
A sima vizit ingyenes (más dokinál 1000-5000 ft szokott lenni)
Ha nála ivartalaníttatsz, a chipet ingyen ülteti be, é az ivartalaníttatás amúgy is olcsó.
(4 kutyámat /3 szuka 1 kan/ és 3 cicámat /2 nőstény 1 kandúr/ ivartalaníttattam nála, és egyiküknek még a köldöksérvét is megműtötte, soha semmilyen komplikáció nem lépett fel, még hányni sem hánytak, gyorsan felépültek. A varratszedés is ingyenes.)
Mindemellett kedves is, általában kérdezni sem kell, és mondja, mit miért csinál, de ha meg is kérdezed, azt imádja...:D
Igazán szívből csinálja, amit csinál, egyáltalán nem a pénzért.
Viszont mivel ennyire jó, rengetegen járnak hozzá, így mégis jól keres.:)
Ja, az oltás 500-2500 forint szokott lenni, attól függ milyen.
(Nekem a 2500 akkor volt, amikor egyszerre kettőt adott be.)
De olyan is volt már, hogy talált sérült kutyát vittem hozzá, és ingyen látta el. (Más állatvédők is viszik hozzá a találmányaikat...:))
Biatorbágyot meg ha megnézed a gugliban, egész könnyen megközelíthető autóval, a volán pedig ott tesz ki szinte az ajtó előtt. (A főúton van, nem kell kis utcákban kanyarogni.)
Szóval tényleg jó, és dokiknál szerintem egyáltalán nem igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve...
Ismerek drága és sz.r dokikat, olcsó és sz.r dokikat, jó és aggódó gazdag gazdákat jól lehúzó dokikat...
Meg vannak a szívvel-lélekkel dolgozó igazi állatorvosok... sajnos belőlük elég kevés van.
Köszönöm szépen mindenkinek, aki időt fordított a kommentekre!
De külön köszönöm szépen, aki a biatorbágyi orvost ajánlotta. Szerencsére pont nincs túl messze, és Bia amúgy is a szívügyem, mert a gyerekkorom nyarait mind ott töltöttem... :-)
Én szívből ajánlom Dr. Lakatos Tibort, ő az Esztergomi állatkórházban dolgozik, nagyon türelmes és szerintem végtelenül alapos szakember. Van neki saját rendelője Únyon, én oda viszem inkább a kutyámat Csolnokról. Minden állatorvos a környéken lemondott róla , ő lelkiismeretesen kezelte hetekig, visszamentem infire még pénzt se vett el csak a gyógyszerre. Megmenekültünk szerencsére azóta is csak hozza járok.
honlapja: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!