Melyik altatas ajanlottabb? Felebresztos vagy nem, ivartalanitasnal?
Embert ki sem visznek a műtőből addig, amíg fel nem ébresztették (igaz, visszaalszik utána) mert az orvosoknak tudniuk kell, hogy minden rendben van-e. Nyilván nem véletlenül van ilyen előírás.
Ilyenről, hogy "majd felébred valamikor" még állattal kapcsolatban sem hallottam, én biztos, hogy nem bíznám így a kutyámat senkire, aki ilyesmit javasol.
Hogy orvosilag melyik a jobb, azt én sem tudom.
Nekünk volt mindegyikben részünk (ivartalanításnál nem ébresztették fel, maga alá pisilt otthon stb.).
Dp szűrésnél felébresztették, a saját lábán jött haza, de kómás volt még és hisztis (sírdogált is otthon).
A kettő között annyi különbséget láttam, hogy hamarabb tér magához és nem pisilt be, a rossz hangulat ugyanúgy megmaradt és reggelre ment ki belőle mindkét esetben teljesen az altató és jött vissza az életkedve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!