Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol vásároljátok meg a Simpari...

Hol vásároljátok meg a Simparica Trio, NexGard Spectra, stb. tablettát?

Figyelt kérdés

Az eddigi állatorvosi rendelő ahova jártunk, egyben állatpatika is, így egyszerű volt, mert kiírták a tablettát (akár telefonos megrendelésre is), és ott náluk ki tudtuk váltani.

Viszont új orvosa van a kutyámnak és nem tudom hogy működik tovább a gyógyszerírás.

Maradjon a régi orvos csak a gyógyszert felírni?

Vagy innentől írja fel az új, és az állatpatikában tudom kiváltani?

Esetleg felírja az új, és ezek a tabletták készleten vannak minden orvosi rendelőben, tehát nála is meg tudom venni?

ma 08:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

Állatpatikában megveszem. Eddig még sose írták fel, mondjuk az állatorvos szokott kiszolgálni a patikában.

Nem hozzá járunk állatorvosi ellátásra.

ma 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Én vettem már random gyógyszertárban meg plázában is Nexgardot. Sose kellett hozzá recept.
ma 10:04
 3/11 A kérdező kommentje:
A vényköteles változatokról van szó.
ma 10:47
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem is értem hogy tudtatok plázában is venni nexgardot mikor az vényköteles termék. Állatpatikában még megértem mert vannak helyek ahol kiadnak ilyen terméket de plázában....bocs de én ezt nem hiszem el. Amúgy akármelyik orvostól kérhetsz minden rendelőben kell hogy legyen.
ma 11:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Vagyis ha az új orvos írja fel, lesz nála a rendelőben tabletta és nem kell a patikába menni?

ma 11:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Egyébként a NexGard, Simparica nem vényköteles.

A NexGard Spectra, Simparica Trio, azok csak vényre kaphatók.

ma 11:15
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Westendben van egy állatpatika és ott vettem bizony vény nélkül Nexgard Spectrát. Ha nem hiszed el, menj be és vegyél :D
ma 11:58
 8/11 anonim válasza:
Ma vettem az Auchanban az állatpatikában Simparice Triót, előtte nexgard spectrát. Szóval lehet venni nem csak rendelőben
ma 13:47
 9/11 anonim ***** válasza:
Naná, hogy lehet, én 3 éve veszem és egyszer nem kellett hozzá recept. Pedig kb. mindig máshol szerzem be.
ma 13:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Fura akkor nem értem miért tolják annyira hogy receptköteles.

A mi orvosunknál van a rendelőben is minden mert vannak olyan kutyák macskák akiknek ők adják be mert pl a gazda nem tudja nem meri stb hiába ízes a mi kutyánk se eszi meg.

ma 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!