Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol vásároljátok meg a Simpari...

Hol vásároljátok meg a Simparica Trio, NexGard Spectra, stb. tablettát?

Figyelt kérdés

Az eddigi állatorvosi rendelő ahova jártunk, egyben állatpatika is, így egyszerű volt, mert kiírták a tablettát (akár telefonos megrendelésre is), és ott náluk ki tudtuk váltani.

Viszont új orvosa van a kutyámnak és nem tudom hogy működik tovább a gyógyszerírás.

Maradjon a régi orvos csak a gyógyszert felírni?

Vagy innentől írja fel az új, és az állatpatikában tudom kiváltani?

Esetleg felírja az új, és ezek a tabletták készleten vannak minden orvosi rendelőben, tehát nála is meg tudom venni?

tegnap 08:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
De jó hogy a tudatlan gyökerek pontoznak le mindig
tegnap 16:42
 12/12 anonim ***** válasza:

A Fény utcai piacon lévő állatpatikában kiadják vény nélkül is, elvileg azért tudják megcsinálni, mert az eladó állatorvos. Már 7-8 éve ott veszem, mikor más állatpatikákban próbálkoztam, én is el lettem hajtva, egy tatai állatorvosi rendelő kivételével, ott is simán kiadták.

Receptet bármelyik doki írhat és onnantól bárhol kiadják neked a tablettákat. Lehet, hogy nála is van, de ha nincs, attól még tud receptet írni.

tegnap 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!