Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?
Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.
Nem érdekel a kutyának a kertben a helye duma, mert nem az a kérdés.
Most nem azért, de én hol forgattam ki a szavaidat? Sehol. Felvázoltam, hogy az általad írt válasz mit jelent. És a torkodnak sem estem sehol. Visszakérdeztem, hogy akkor most szerinted úgy természetes-e. Ennyi. Inkább te forgatod ki az én szavaimat, mivel elég kétértelmű volt, amit te írtál.
",de láttam hogy hiába való is lenne,így ettől eltekintek. A lényeg az,hogy majd mindent megtudtok,ha egyszer gyereketek lesz. Azt,hogy mi miért történik."
Elég jó a szövegértelmezésem inkább neked nem kéne az én nyakamnak esned.
És egyébként én ezt a mondatot ajánlom figyelmedbe:
"Mert az hogy van egy fokozat, és a kutya amúgy nem megy a levesbe, azzal nincs is gond. Itt most az olyankról beszélünk akinek addig a kutya volt a szeme fénye, és amikor ott a gyereke, akkor meg le sincs szarva. "
Szóval nem értem, hogy hol írtam számodra bántó megjegyzést.
Újszülött volt a második gyerekem,mikor kijött megnézni. Látta,amint a nagyobb (2 éves) gyerekem megosztja a játszószőnyegét két kutyával meg egy macskával. Kijelentette,hogy az állatnak kint van a helye,beteg lesz tőle a gyerek,meg a babának se jó,hogy egy légtérben van stb. Ha ezen nem változtatok,akkor feljelent veszélyeztetésért.
natesséklétezik :
",de láttam hogy hiába való is lenne,így ettől eltekintek. A lényeg az,hogy majd mindent megtudtok,ha egyszer gyereketek lesz. Azt,hogy mi miért történik."
-ezt a mondatot az hiszem megmagyaráztam a 14.54-es hozzászólássommal.
Én pedig ezt ajánlanám figyelmedbe,ami az első válaszom lényegének szántam:
"aki csak úgy kidobja a kutyáját,mint egy darab rongyot,az nem is szerette igazán."
És erre a reagálásodra értettem azt,hogy kiforgattad a szavaim:
"Tényleg úgy gondolod, hogy az a természetes, hogy a gyerek megszületése után egyik napról a másikra, kidobom a kertbe a kutyát, mert annak onnantól kezdve ott a helye? "
Jól éreztem én,hogy nem kellett volna erre a kérdésre válaszolnom. :) További szép napot
ma 15:16 vagyok
A másim az, hogy egy rendszeresen ápolt kutya nem fogja veszélyeztetni a kicsit. Persze nem szabad hagyni, hogy a gyerek a kutya szájában legyen, nyalogassa a kutya a babát, de ha egy légtérben vannak, és mindig takarítva van a kutya után a lakás, és a kis nagy dolgot kint végzi, vagy egy olyan helyen, ahol a gyerek nem fér hozzá, akkor nincs baj. Nagynéném védőnő, és egy gyönyörű német juhászuk van, aki szintén kinti benti kutya. Amikor megszületett a babája, nem lett se beteg, ép és egészséges tini lány lett belőle!
Pff, szánalmas.
Minden esetre jó tudni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!