Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?
Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.
Nem érdekel a kutyának a kertben a helye duma, mert nem az a kérdés.
natesséklétezik
*.*
köszönöm.
remélem kenyérke meg a bandája is felfogta..bár kétlem.

Először is,én egy másik 68 %-os vagyok,még nem írtam választ.
Ahogy megfigyeltem,a kérdező kezdte szapulni a válaszadókat. Mint gyerekekkel (nem kölyökkel,kölyke a macskának van) és kutyákkal is "rendelkező" anyuka,már épp válaszoltam volna,de láttam hogy hiába való is lenne,így ettől eltekintek. A lényeg az,hogy majd mindent megtudtok,ha egyszer gyereketek lesz. Azt,hogy mi miért történik. Véleményem szerint,aki csak úgy kidobja a kutyáját,mint egy darab rongyot,az nem is szerette igazán. Aki meg szereti az állatát,az megtalálja a középutat.
utolsó
nem én kezdtem el nézd meg az első választ kenyértől. tökre nem a kérdésre válaszolt. aztán jött a bandája.

Utolsó:
Tényleg úgy gondolod, hogy az a természetes, hogy a gyerek megszületése után egyik napról a másikra, kidobom a kertbe a kutyát, mert annak onnantól kezdve ott a helye? Mert az hogy van egy fokozat, és a kutya amúgy nem megy a levesbe, azzal nincs is gond. Itt most az olyankról beszélünk akinek addig a kutya volt a szeme fénye, és amikor ott a gyereke, akkor meg le sincs szarva.
A kérdezőnek meg azon durrant el az agya, hogy nem a kérdésre válaszoltak az emberek, hanem leragadtak annál, hogy a kutyának a kertben a helye, amivel nincs is gond, addig amíg nem csak akkor van kint a helye, ha megérkezik a baba.

Utolsó:
Tényleg úgy gondolod, hogy az a természetes, hogy a gyerek megszületése után egyik napról a másikra, kidobom a kertbe a kutyát, mert annak onnantól kezdve ott a helye?
Én hol írtam ilyet???

"Én hol írtam ilyet???"
Ez volt a kérdése a kérdezőnek.
Szóval igazából egyetértesz vele, de a további kommented az, hogy "majd megtudod ha gyereked lesz".
A válaszommal csak rá akartam világítani, hogy a kérdező mire gondol, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!