Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek természetes az,...

Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?

Figyelt kérdés

Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.

Nem érdekel a kutyának a kertben a helye duma, mert nem az a kérdés.

2012. júl. 3. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 A kérdező kommentje:

natesséklétezik

*.*

köszönöm.

remélem kenyérke meg a bandája is felfogta..bár kétlem.

2012. júl. 3. 14:25
 62/85 anonim ***** válasza:
52%
Majd szólj, ha kiírtad ott is :D
2012. júl. 3. 14:29
 63/85 anonim ***** válasza:
100%

Először is,én egy másik 68 %-os vagyok,még nem írtam választ.

Ahogy megfigyeltem,a kérdező kezdte szapulni a válaszadókat. Mint gyerekekkel (nem kölyökkel,kölyke a macskának van) és kutyákkal is "rendelkező" anyuka,már épp válaszoltam volna,de láttam hogy hiába való is lenne,így ettől eltekintek. A lényeg az,hogy majd mindent megtudtok,ha egyszer gyereketek lesz. Azt,hogy mi miért történik. Véleményem szerint,aki csak úgy kidobja a kutyáját,mint egy darab rongyot,az nem is szerette igazán. Aki meg szereti az állatát,az megtalálja a középutat.

2012. júl. 3. 14:31
 64/85 A kérdező kommentje:

utolsó

nem én kezdtem el nézd meg az első választ kenyértől. tökre nem a kérdésre válaszolt. aztán jött a bandája.

2012. júl. 3. 14:36
 65/85 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó:

Tényleg úgy gondolod, hogy az a természetes, hogy a gyerek megszületése után egyik napról a másikra, kidobom a kertbe a kutyát, mert annak onnantól kezdve ott a helye? Mert az hogy van egy fokozat, és a kutya amúgy nem megy a levesbe, azzal nincs is gond. Itt most az olyankról beszélünk akinek addig a kutya volt a szeme fénye, és amikor ott a gyereke, akkor meg le sincs szarva.

A kérdezőnek meg azon durrant el az agya, hogy nem a kérdésre válaszoltak az emberek, hanem leragadtak annál, hogy a kutyának a kertben a helye, amivel nincs is gond, addig amíg nem csak akkor van kint a helye, ha megérkezik a baba.

2012. júl. 3. 14:38
 66/85 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Tényleg úgy gondolod, hogy az a természetes, hogy a gyerek megszületése után egyik napról a másikra, kidobom a kertbe a kutyát, mert annak onnantól kezdve ott a helye?

Én hol írtam ilyet???

2012. júl. 3. 14:40
 67/85 anonim ***** válasza:
100%
Ha kutyát veszek, az 15 éves projekt. Nyilván készülök arra, hogy ezalatt nagy valószínűséggel ilyen változások is lesznek az életemben. Szerintem annyi az egész, hogy meg kell nevelni, egyes helyiségekből (mint pl gyerekszoba, fürdő) ki kell tiltani az első perctől kezdve. Egy tisztán tartott, ápolt, féregtelenített, oltott kutyától semmivel több baja nem lesz a gyereknek, mint pl egy homokozóban, sőt ...
2012. júl. 3. 14:40
 68/85 A kérdező kommentje:
2012. júl. 3. 14:44
 69/85 anonim ***** válasza:

"Én hol írtam ilyet???"

Ez volt a kérdése a kérdezőnek.

Szóval igazából egyetértesz vele, de a további kommented az, hogy "majd megtudod ha gyereked lesz".

A válaszommal csak rá akartam világítani, hogy a kérdező mire gondol, ennyi.

2012. júl. 3. 14:46
 70/85 anonim ***** válasza:
60%
Köszi :)
2012. júl. 3. 14:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!