Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek természetes az,...

Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?

Figyelt kérdés

Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.

Nem érdekel a kutyának a kertben a helye duma, mert nem az a kérdés.

2012. júl. 3. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
71%

Azt hiszem ez a kép ide illik :)

[link]

Egyébiránt ezt a fotót megosztottam fb-on, a volt tanárnőm hozzá is szólt a képhez, amikor az egyik kisgyerekével otthon volt GYES-en, hazavittek egy kölyök kutyát, 20-asával vette a cumikat, mert a kiskutya folyton lopkodta a kisgyerektől - mégis egészséges felnőtt lett a gyerekéből.

2012. júl. 3. 13:59
 42/85 anonim ***** válasza:
23%
Igen, kérdező , ( gondolom az egyetemen nem tanítanak helyesírást , mert a leveleidben nem fejezed ki magad valami jól a "te degenerált kis köcsög" címűekkel) .. Nekem mindegy, hogy te hogyan fogd nevelni a gyerekeid! (csak majd az én közelembe ne kerüljön, nem akarok férges lenni..)Gondolom fogat is mosol a kutyádnak miután evett, és mikor visszajött a pisilésből lemosod a lábait, és mikor valamit bevesz a szájába utána is a fogát.. FELVILÁGOSÍTALAK! Egy gyerek mellett nem lesz időd rá!
2012. júl. 3. 14:00
 43/85 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem akkor hagyjuk őt,( vagy inkább EZT ) ! Úgy sem lehet meggyőzni az igazról, neki csak a saját véleménye a jó. Akkor azért nem értem minden tette fel a kérdést.
2012. júl. 3. 14:02
 44/85 A kérdező kommentje:

Lekváros te tényleg nem vagy normális.Mindegy nem is érdekelnek a vergődéseid. Belőled anya sem lesz,mert egyszerűen idióta vagy.Hamarabb fogsz diliházba kerülni

Férges lenni kutyától..nevetségesen buta vagy.

Alexandra

ez a kép haláli aranyos, de remélem tudod,hogy le fognak pontozni a lekváros kenyér féle szerencsétlenek?:(

2012. júl. 3. 14:03
 45/85 A kérdező kommentje:

Kenyér te még mindig nem értetted meg a kérdés lényegét igaz?

esküszöm sajnálom,hogy ennyire buta vagy.

2012. júl. 3. 14:04
 46/85 anonim ***** válasza:
22%
Nem hiszed, hogy férges lehetsz a kutyádtól? Hát, ebből látszik milyen idióta is vagy te. Na, mind1! Csövi!
2012. júl. 3. 14:06
 47/85 A kérdező kommentje:
Te biztos már voltál az, az sem az én hibám,hanem anyádé. szia kisgyerek.
2012. júl. 3. 14:07
 48/85 anonim ***** válasza:
100%
Miért tetted fel ezt a kérdést? Erre a kérdésre kétféle válasz van: igen vagy nem. De te az "igen" lehetőséget nem engeded meg. Vagyis itt kezdődik a baj: miért kérdeztél olyat, amire nem válaszolhatunk, csak a te verzióddal? Minden rossz szándék nélkül keress fel ezzel a témával egy vitafórumot, ott rendesen érvelhetsz, hogy szerinted miért van így. Ha te meg akarsz győzni másokat az igazadról, akkor azt ne a gyakorikérdésekre írd ki.
2012. júl. 3. 14:08
 49/85 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem természetes. Ugyan már, szegény kutyának meghasad a lelkivilága... :D Kedves kérdező. Megtaláltam a megoldást a problémára !

KUTYAPSZICHOLÓGUS ! Hipp hopp, és a kutya máris kint csóválja a farkát ! :D

2012. júl. 3. 14:08
 50/85 anonim ***** válasza:
54%

Én tudjátok mit nem értek?

Hogy itt sokak számára mért az az egyértelmű, hogyha a kutya meg gyerek egy légtérbe kerül akkor majd a kutya a száját nyalja meg nem tudom én miket fog csinálni vele?

Amúgy a kérdező arról az igazságtalanságról beszél, hogy amíg nincs gyerek addig "jajjpicififikegyereideazágyambaadjaegypuszit" gügyögés megy a kutya felé, és amikor megjön a gyerek, akkor hipp-hopp a kutya egyik napról a másikra kikerül a kertbe, mert annak ott a helye. Előtte nem ott volt? Aki most azt mondja, hogy igen a kertben a helye, meg bla-bla-bla, az már eleve ott tartaná. Szóval a kérdés NEM erre irányul.

Azért azt szeretem amikor az embereknek hiányos a szövegértésük.

Válaszolva a kérdésre: de igen az, ha előtte imádta azt a kutyát, akkor az ne változzon meg mert ott a gyerek. Én ha gyerekem lesz ugyanúgy foglalkozni fogok a kutyámmal, sportolni, tanítani. Az edzőmnek 3 gyereke van, kutyák közt nőttek fel, köszönik szépen jól vannak. Jól nevelt gyerekek, nem betegeskednek, és bármilyen hihetetlen, semmit nem kaptak el a kutyáktól.

Ha rendesen tisztán van tartva a kutya, akkor elég minimális, hogy bármilyen fertőzést hordozzon.

Amúgy a ti elméletetek szerint, akkor az udvaron se legyen majd a gyerek, mert ott már a kutya van? Jaaaa, nem, ezután jön, hogy a kutyát kikötitek egy 1 méteres láncra, hogy véletlen se érhessen a gyerekhez. Értem én.

2012. júl. 3. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!