Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?
Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.
Nem érdekel a kutyának a kertben a helye duma, mert nem az a kérdés.
Azt hiszem ez a kép ide illik :)
Egyébiránt ezt a fotót megosztottam fb-on, a volt tanárnőm hozzá is szólt a képhez, amikor az egyik kisgyerekével otthon volt GYES-en, hazavittek egy kölyök kutyát, 20-asával vette a cumikat, mert a kiskutya folyton lopkodta a kisgyerektől - mégis egészséges felnőtt lett a gyerekéből.
Lekváros te tényleg nem vagy normális.Mindegy nem is érdekelnek a vergődéseid. Belőled anya sem lesz,mert egyszerűen idióta vagy.Hamarabb fogsz diliházba kerülni
Férges lenni kutyától..nevetségesen buta vagy.
Alexandra
ez a kép haláli aranyos, de remélem tudod,hogy le fognak pontozni a lekváros kenyér féle szerencsétlenek?:(
Kenyér te még mindig nem értetted meg a kérdés lényegét igaz?
esküszöm sajnálom,hogy ennyire buta vagy.
Szerintem természetes. Ugyan már, szegény kutyának meghasad a lelkivilága... :D Kedves kérdező. Megtaláltam a megoldást a problémára !
KUTYAPSZICHOLÓGUS ! Hipp hopp, és a kutya máris kint csóválja a farkát ! :D
Én tudjátok mit nem értek?
Hogy itt sokak számára mért az az egyértelmű, hogyha a kutya meg gyerek egy légtérbe kerül akkor majd a kutya a száját nyalja meg nem tudom én miket fog csinálni vele?
Amúgy a kérdező arról az igazságtalanságról beszél, hogy amíg nincs gyerek addig "jajjpicififikegyereideazágyambaadjaegypuszit" gügyögés megy a kutya felé, és amikor megjön a gyerek, akkor hipp-hopp a kutya egyik napról a másikra kikerül a kertbe, mert annak ott a helye. Előtte nem ott volt? Aki most azt mondja, hogy igen a kertben a helye, meg bla-bla-bla, az már eleve ott tartaná. Szóval a kérdés NEM erre irányul.
Azért azt szeretem amikor az embereknek hiányos a szövegértésük.
Válaszolva a kérdésre: de igen az, ha előtte imádta azt a kutyát, akkor az ne változzon meg mert ott a gyerek. Én ha gyerekem lesz ugyanúgy foglalkozni fogok a kutyámmal, sportolni, tanítani. Az edzőmnek 3 gyereke van, kutyák közt nőttek fel, köszönik szépen jól vannak. Jól nevelt gyerekek, nem betegeskednek, és bármilyen hihetetlen, semmit nem kaptak el a kutyáktól.
Ha rendesen tisztán van tartva a kutya, akkor elég minimális, hogy bármilyen fertőzést hordozzon.
Amúgy a ti elméletetek szerint, akkor az udvaron se legyen majd a gyerek, mert ott már a kutya van? Jaaaa, nem, ezután jön, hogy a kutyát kikötitek egy 1 méteres láncra, hogy véletlen se érhessen a gyerekhez. Értem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!