Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?
Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.
Nem érdekel a kutyának a kertben a helye duma, mert nem az a kérdés.
84%
nem te vagyok,hogy nem tudom megnevelni a kutyámat..akkor gyereket hogy fogsz nevelni ha egy állat sem megy? :)sehogy, gondolom.
kenyér
valahogy nem csodálkozom a neveden.
Szerintem meg az a nem természetes,hogy valaki burokban tartja a gyereket. Egy oltott,féregtelenített,tisztántartott kutyától nem lesz semmi baja egy babának.Nálunk is van kutya,és még élünk.Mikor én voltam gyerek,akkor is volt kutya,sőt nagyanyáméknál az istállóban lógtam egész nap és nem haltam bele.
A tescoban 15ezerszer nagyobb az esélye,hogy bármit elkap a gyerek a sok szutykos embertől,oda bezzeg nem féltik vinni az újszülötteket. Pont ezek a babák lesznek allergiásak,akiknél mániákusan sikálja az anyuka egész nap a házat domestossal,nehogy véletlenül 1 bacival is találkozzon a baba. Én porszívózok 2naponta,de azt mindig is csináltam,mert minden meglátszik a szőnyegen.
Elég ha a gyerekszobába nem mehet be a kutya.
Ez azért van, mert a gyerek elkaphat bármilyen fertőzést. A kisbabák nagyon érzékenyek a betegségekre.
És tudom, hogy nem érdekel téged, de sajnos ez van, a kutyáknak a kertben a helyük.
15
ha orvos mondaná el ezt nekik akkor sem hinnék el,mert az ilyen anyukák azt hiszik,hogy szültek egy gyerekek és Istenek és mindentudóak lett.
én is gyerekkoromban egész nap kutyák,macskák,csirkék,malacok között voltam falun,mert imádtam velük foglalkozni, érdekes életemben nem voltam korházban, nincs allergiám,semmi betegségem..
bezzeg a szomszéd gyereke a szélben nem mehetett ki és állandóan van valami baja, már 7 éves de az anyja vele van még mindig otthon.
17-es
ha te koszos beteg kutyát tartasz a lakásban szíved joga. :)
de az én kutyám tisztább,mint te azt le merem fogadni. tobbet jár kozmetikushoz,mint te fodrászhoz.
19
az elején irtam,hogy nem érdekel a kutyának kint a helye duma,de nem én vagyok degenerált,hogy egy mondatot nem tudok megérteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!