Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek természetes az,...

Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?

Figyelt kérdés

Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.

Nem érdekel a kutyának a kertben a helye duma, mert nem az a kérdés.

2012. júl. 3. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
61%

HAJRÁ LEKVÁROS KENYÉR!

Felvállalom: 100 százalékig igaza van. Ha a kisgyerek leejti a cumit a kutya kíváncsiságból is megnyalhatja, ételnek hiheti, ez nem a nevelésen múlik. Amúgy az én kutyámat hetente fürdetem, kutyaiskolába jár, tökéletes nevelést kapott, minden létező oltást megkapott, a szőrében egy porszem sincs, ennek ellenére nem engedem a házban, mert ő egy kutya. Pont azért fürdetem, satöbbi, satöbbi, hogy kintről ne szedjen össze semmit. Az egyik ismerősömnek a gyereke majdnem megfulladt, mert kiderült, hogy allergiás rá. Erről persze nem a kutya tehet. És mindezt úgy írom, hogy én imádom a kutyákat, nagyon szívesen tartom őket. :)

2012. júl. 3. 13:44
 32/85 anonim ***** válasza:
Hmm... Nem értelek, kérdező. Nem szeretnék vitatkozni, de ha majd neked lesz gyereked, és kiderül, hogy a kutyád miatt történt vele valami, kidobod az utcára a gyereket? :(
2012. júl. 3. 13:50
 33/85 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a kisgyerek leejti a cumit a kutya kíváncsiságból is megnyalhatja, ételnek hiheti, ez nem a nevelésen múlik."

Persze, benne van a pakliban. De tudod kutyát és gyereket SOHA nem hagyunk felügyelet nélkül még fél percre sem, ergo ha leesik az a cumi, te ott vagy és felveszed, nyilván nem adod vissza utána a kisgyerek szájába...

2012. júl. 3. 13:51
 34/85 anonim ***** válasza:
Alexandra, ebben igazad van, rossz példát hoztam fel.
2012. júl. 3. 13:52
 35/85 anonim ***** válasza:
Kérdező,én azzal nem villognék,hogy sokszor jár a kutyád kozmetikushoz. Úgy látszik,hogy Te még annyi időt se törődsz vele,hogy pár naponta alaposan átfésüld a bundáját.
2012. júl. 3. 13:52
 36/85 A kérdező kommentje:
az én kutyám miatt nem fog vele történni semmi.hamarabb kap el valamit egy embertől a tescoban.veletek az a baj,hogy semmit nem értetek ehhez. nővér leszek- hozzátenném egyetemen, emelt biológiát tanultam 4 évig majd pont a ti hozzá nem értő dolgaitokra fogok hagyatkozni, ugye? mernék fogadni egy 10ezesbe,hogy a kutyám tisztább,mint ti.
2012. júl. 3. 13:53
 37/85 anonim ***** válasza:
71%
Arról van szó hogy a kutya kinti-benti ,tehát nem csak a lakásban van.Kimegy a kertbe hempereg a sárban ,feleszi a talált dögöket,előás ezeréves eltett mócsingot, saját kakáját is megeszi sok kutya és utána bejön megnyalogatja a gyereket és felszedi a cumiját..Akinek ez így jó tegye,de ne próbáljon mást is meggyőzni mert lehetetlenre vállalkozik!
2012. júl. 3. 13:53
 38/85 A kérdező kommentje:

42

hülye asszociációid vannak, de oké legyen.

2012. júl. 3. 13:54
 39/85 A kérdező kommentje:

44

mert nektek aztán sikerült meggyőzni bárkit is.

bár az elején megmondtam,hogy nem az a kérdés,hogy a hülye kis világodban,te hol tartanád a kutyát.

kár ide feltenni kérdést, szövegértés 0

2012. júl. 3. 13:55
 40/85 anonim ***** válasza:

62% igen! Így van!

Még a te szuper kutyakozmetikusod, és nevelésed sem tudja elfojtani a kutyában az ilyen természetes ösztönöket!

2012. júl. 3. 13:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!