Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?
Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.
Nem érdekel a kutyának a kertben a helye duma, mert nem az a kérdés.
HAJRÁ LEKVÁROS KENYÉR!
Felvállalom: 100 százalékig igaza van. Ha a kisgyerek leejti a cumit a kutya kíváncsiságból is megnyalhatja, ételnek hiheti, ez nem a nevelésen múlik. Amúgy az én kutyámat hetente fürdetem, kutyaiskolába jár, tökéletes nevelést kapott, minden létező oltást megkapott, a szőrében egy porszem sincs, ennek ellenére nem engedem a házban, mert ő egy kutya. Pont azért fürdetem, satöbbi, satöbbi, hogy kintről ne szedjen össze semmit. Az egyik ismerősömnek a gyereke majdnem megfulladt, mert kiderült, hogy allergiás rá. Erről persze nem a kutya tehet. És mindezt úgy írom, hogy én imádom a kutyákat, nagyon szívesen tartom őket. :)
"Ha a kisgyerek leejti a cumit a kutya kíváncsiságból is megnyalhatja, ételnek hiheti, ez nem a nevelésen múlik."
Persze, benne van a pakliban. De tudod kutyát és gyereket SOHA nem hagyunk felügyelet nélkül még fél percre sem, ergo ha leesik az a cumi, te ott vagy és felveszed, nyilván nem adod vissza utána a kisgyerek szájába...
42
hülye asszociációid vannak, de oké legyen.
44
mert nektek aztán sikerült meggyőzni bárkit is.
bár az elején megmondtam,hogy nem az a kérdés,hogy a hülye kis világodban,te hol tartanád a kutyát.
kár ide feltenni kérdést, szövegértés 0
62% igen! Így van!
Még a te szuper kutyakozmetikusod, és nevelésed sem tudja elfojtani a kutyában az ilyen természetes ösztönöket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!