Szerintetek természetes az, hogy ha gyerek születik akkor automatikusan kizárjuk a kertbe azt a kutyát aki eddig velünk élt bent a házban?
Szerintem rohadtul nem,szegény kutya mit érezhet,hogy eddig ott lakott bent a szeretett gazdáival most meg hirtelen ki lesz rakva a kertbe és foglalkozni sem fognak annyit vele a kölyök miatt.
Nem érdekel a kutyának a kertben a helye duma, mert nem az a kérdés.
És mi van ha 2 kan kutya van akik rivalizálnak egymással ? Még egy zoknit sem lehet leejteni, mert összeverekednek. Egy babának, hogy mondod meg, hogy nehogy leejtsd a cumidat mert csete-paté lesz a kutyák között akiket nem lehet szétszedni.
Bár ez talán eltörpül: Egymás pisilőjét nyalogatják és utána jön szerencsétlen a lábadat nyalogatni.
Ez a burokban való nevelés meg lehetetlen 2 kutya mellett, erre nem gondoltatok ?
23-as
bocsi, én arról megint nem tehetek,hogy nincsenek megnevelve a kutyáitok.
Egyébként életemben nem hallottam még olyat,hogy kutyától bármiylen fertőzést kapott volna egy csecsemő,pedig eü-s vagyok. A bélféreg lehetséges,hogyha nem féregtelenítik a kutyát 3 havonta,de aki ennyit nem tud megtenni,az a gyerekkel nagy gondban lesz mert azt állandóan kötelező vizsgálatokra,meg mérésekre kell hordani.
És mi lesz ha agyerek járni tud? ugyan mi lenne. Elvannak a kutyával,szórakoztatják egymást.Igen,előforudlhat ,hogy a gyerek "megkóstolja" a kutyát,de ha attól szivinfarktust kaptok,hogyha hozzáér egy állathoz,akkor az első 2 évben meghaltok,ugyanis a gyerek MINDENT aszájába vesz,a virágföldtől kezdve a szöszökig,széklábig. Elég egy pillanatra elfordulni.Gondoljátok,hogy a természet annyira maga ellen dolgozott,hogy a csecsemő a szájával fedezi fel a világot,és midnentől megbetegszik? nevetséges.
lekváros kenyér
hány éves vagy egyébként? 10?
érdekes ha leejtek valamit a kutyámnak nem az az első dolga,hogy a szájába vegye.
veletek az a baj,hogy nem tudtok egy KUTYÁT megnevelni..akkor a gyerekkel mi lesz? :)
Ennyi ember egy rakásra, aki nem tud úgy vitázni, hogy közben ne legyen sértő. Komolyan mondom csúcs.
Mi van veletek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!