A kutyám megölte a szomszédom kutyáját, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem az én kutyám volt a hibás,a kerítés alatt átbújt a szomszéd németjuhásza és az én kutyám pedig kivégezte,a szomszéd feljelentéssel fenyegetőzik meg azzal hogy agyon fogja ütni a kutyámat. Nagyon sajnálom ami történt,nem voltunk itthon,máskülönben megtudtuk volna akadályozni ezt a dolgot. Most mi fog történni,el fogják kobozni a kutyámat?2011. jún. 25. 23:07
61/201 anonim válasza:
Ha kint van a kutyára figyelmeztető tábla, akkor sem tépheti szét a betörőt. És igen, a védelem és a gyilkosság között van különbség.
62/201 anonim válasza:
Én azt sem bánnám, ha elkaparná a kertben!:)
63/201 anonim válasza:
De nem is a te kutyád végzett ki egy másikat. A kérdező nem említette hogy a kutyája szocializált. Úgy látszik te meg a magyar nagy helyzetet nem ismered. Sajnos ebben az országban ha van egy kutya, akkor nagyobb az esélye, hogy a neveletlen részbe esik és nem az iskolázottba.
64/201 anonim válasza:
Nem bánnád? A kutyádat sem bánnád akit utána elvesznek tőled? Ez aztán érett gondolkozásra vall, nem? Teljesen normális --> "ha bejön hozzánk egy ember akkor felőlem meg is ölheti a kutyám" ... ugye? Te erre büszke is vagy?
65/201 anonim válasza:
Tudtam, hogy erre megint ugorni fogsz!:)
66/201 anonim válasza:
Az idézett szöveg nem tőlem származik.
67/201 anonim válasza:
Nem idéztem, érzékeltetni akartam, hogy azt "valaki mondja". Gyerekes amit művelsz, nem gondolod? Minnél nagyobbat mondani, hogy mások "ugorjanak"? Ennyire fáj az igazság? Hisz semmi közöd a kérdezőhöz, és a te kutyád normális, akkor mi a bajod?
68/201 anonim válasza:
Az ilyen elfogult emberek, mint te vagy! Történik veled egy-két rossz élmény és azt kivetíted több ezer kutyára, akiket a gazdái ugyanúgy szeretnek, ahogy te a tiédet! Mások az igaz, mint a tiéd, de rájuk is szükség van!
69/201 anonim válasza:
Kire vetítem ki? Semmi bajom a kutyákkal, egyedül ezen a kérdésen háborodtam fel. Az meg bocsátassék már meg hogy mertem példákat felhozni az életemből! Kikérem magamnak! Én, én voltam az aki új gazdát keresett annak a kutyának aki majdnem megölte az enyém! Itt sosem a kutyáról volt szó hanem az emberekről. Úgy látszik félreértetted a válaszaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!