A kutyám megölte a szomszédom kutyáját, mit csináljak?
23.35
23.38
Szó nem volt holmi tárgyról.
Nekem is pótolhatatlan lenne a kutyám. De nincs is lehetősége sem szomszédolni, sem csavarogni.
Arra használták, hogy segítsen a farmereknek az elbitangolt marhák összeterelésében; emellett őrkutya is volt. Vadászkutyaként is szolgált, főként vaddisznóra és elvadult kutyákra vadásztak vele.
így azért érthető
Szerintem meg tök mindegy kié a kerítés. A kutya az ember barátja és a társadalomban él. Nincs joga olyan kutyának közöttünk élni aki képes kivégezni egy másikat! Ha kell védje meg magát, de ahhoz nem kell megölnie! Ha egy kutya öl az egyszerűen NEM EGÉSZSÉGES viselkedés. Mi van ha kiszabadul és nekimegy más kutyáknak, vagy embereknek?
Az meg nem indok hogy nem voltatok otthon. Más sincs mindig a kutyája s*ggében. Ha tudjátok hogy milyen a kutyátok, akkor meg kell kötni, be kell zárni a kennelbe, és nevelni kell. Ha nem is a tiétek a kerítés, a kutyátokért ti feleltek és olyan körülmények között kell megoldani a dolgot amik adottak de olyan nincs hogy csak felteszed a kezed, hogy a másik kerítése a rossz.
Az acsarkodásban is két kutya van benne. A másik acsarkodhat ha a tiéd rá se bagózik, szóval nem csak neki kellett volna szólni hogy csináljon valakit a kutyájával.
Nem kell ilyen kemény kutyát venni ha nem tudsz vele bánni.
Na ha az én kutyámat ölné meg egy másik kutya (ha az én hibámból is)nem csak a kutyán állnék bosszút hanem a gazdáján is...
Én akár ölni is tudnék érte.
Szerintem csak akkor tudhatod biztonságba a kutyusodat ha elköltöztök
00:55
szeretném megkérdezni hogy szerinted ilyen esetbe mit kell csinálni a másik kutyának?:)Megkérni a németjuhászt hogy menjen vissza és ne akarjon verekedni?Vagy meg kéne bilincselnie?
Te mit csinálnál hasonló esetben?Elszaladnál?Akkor Te nem lennél valami jó házőrző:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!