Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám megölte a szomszédom...

A kutyám megölte a szomszédom kutyáját, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem az én kutyám volt a hibás,a kerítés alatt átbújt a szomszéd németjuhásza és az én kutyám pedig kivégezte,a szomszéd feljelentéssel fenyegetőzik meg azzal hogy agyon fogja ütni a kutyámat. Nagyon sajnálom ami történt,nem voltunk itthon,máskülönben megtudtuk volna akadályozni ezt a dolgot. Most mi fog történni,el fogják kobozni a kutyámat?
2011. jún. 25. 23:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/201 anonim ***** válasza:
72%
A kutya csak a dolgát tette! Most mi van ha nincs meg a kutyájuk és a német juhász sunyin rátámadott volna valakire??? Erős kutya a német juhász semmiből nem tart neki széttépni egy embert!! De akkor neked milyen kutyád van? oO Legyél büszke a kutyádra és szeresd mert bármikor az életét áldozná érted/értetek!!
2011. jún. 25. 23:56
 22/201 anonim ***** válasza:
90%

23.35

23.38

Szó nem volt holmi tárgyról.

Nekem is pótolhatatlan lenne a kutyám. De nincs is lehetősége sem szomszédolni, sem csavarogni.

2011. jún. 25. 23:57
 23/201 A kérdező kommentje:
amerikai bulldog 3 éves kan
2011. jún. 26. 00:07
 24/201 anonim ***** válasza:
100%

Arra használták, hogy segítsen a farmereknek az elbitangolt marhák összeterelésében; emellett őrkutya is volt. Vadászkutyaként is szolgált, főként vaddisznóra és elvadult kutyákra vadásztak vele.

így azért érthető

2011. jún. 26. 00:11
 25/201 anonim ***** válasza:
100%
Általában eléggé ellenséges minden olyan kutyával szemben, amelyik nem a saját falká-jába tartozik – főként, ha a másik kihívóan viselkedik.
2011. jún. 26. 00:13
 26/201 anonim ***** válasza:
30%
tudtam, hogy Bull típusú lesz :D Kemények az Am.-Bulldogok... elsem merem képzelni, hogy egy emberrel mit művelne :|
2011. jún. 26. 00:13
 27/201 A kérdező kommentje:
Egyébként az én kutyám is megsérült,be kellett varrni az egyik sebét. És az a kerítésrész nem hozzánk tartozik,az a gyengébbik láncszem az összes kerítések közül,akár egy ember is átférne a deszkák alatt. Egyébként láncon tartotta a kutyáját mert mindig acsarkodtak a kerítésnél,de már kb. 1 hónapja szabadon tartotta. Én mondtam neki szép szóval hogy ez így nem lesz jó,mert aludni sem tudunk annyira ugatnak egymásra,ő erre meg annyit mondott hogy ugatni kell,sőt még örült is neki,sosem nevelte meg a kutyáját semmilyen parancsszóra se,még annyit se mondott neki hogy "menj a helyedre és ne ugass". És tessék mi lett a vége. :(
2011. jún. 26. 00:28
 28/201 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem meg tök mindegy kié a kerítés. A kutya az ember barátja és a társadalomban él. Nincs joga olyan kutyának közöttünk élni aki képes kivégezni egy másikat! Ha kell védje meg magát, de ahhoz nem kell megölnie! Ha egy kutya öl az egyszerűen NEM EGÉSZSÉGES viselkedés. Mi van ha kiszabadul és nekimegy más kutyáknak, vagy embereknek?

Az meg nem indok hogy nem voltatok otthon. Más sincs mindig a kutyája s*ggében. Ha tudjátok hogy milyen a kutyátok, akkor meg kell kötni, be kell zárni a kennelbe, és nevelni kell. Ha nem is a tiétek a kerítés, a kutyátokért ti feleltek és olyan körülmények között kell megoldani a dolgot amik adottak de olyan nincs hogy csak felteszed a kezed, hogy a másik kerítése a rossz.

Az acsarkodásban is két kutya van benne. A másik acsarkodhat ha a tiéd rá se bagózik, szóval nem csak neki kellett volna szólni hogy csináljon valakit a kutyájával.

Nem kell ilyen kemény kutyát venni ha nem tudsz vele bánni.

2011. jún. 26. 00:55
 29/201 anonim ***** válasza:
26%

Na ha az én kutyámat ölné meg egy másik kutya (ha az én hibámból is)nem csak a kutyán állnék bosszút hanem a gazdáján is...

Én akár ölni is tudnék érte.

Szerintem csak akkor tudhatod biztonságba a kutyusodat ha elköltöztök

2011. jún. 26. 01:31
 30/201 anonim ***** válasza:
91%

00:55

szeretném megkérdezni hogy szerinted ilyen esetbe mit kell csinálni a másik kutyának?:)Megkérni a németjuhászt hogy menjen vissza és ne akarjon verekedni?Vagy meg kéne bilincselnie?

Te mit csinálnál hasonló esetben?Elszaladnál?Akkor Te nem lennél valami jó házőrző:)

2011. jún. 26. 01:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!