A kutyám megölte a szomszédom kutyáját, mit csináljak?
Jellemző!!!!
Szar a kerítés - még le ís írod, hogy mennyire - a szomszéd kutya neveletlen.
Mindenki hibás, veled az élen, mert nekem ne mondd, hogy nem ismered a kutyád jellemét!
"Szarok a kerítésemen túlra!" tipikus magyar hozzáállás!
Mert mi történt a kerítésen túl???
Szerintem, ha feljelentést tenne, mert a saját kutyája is megsérült, a jog a kérdezőnek adna igazat. Az ő telkén jelent meg egy nem oda tartozó kutya, mert a szomszéd nem tartotta rendben a kerítését.
Te megjavítod a szomszédod kerítését a saját pénzeden?
"Te megjavítod a szomszédod kerítését a saját pénzeden?"
Nem, összeszorított fogakkal tűrni kell, mert az nem az övé, csak azért sem javítja meg. Ha a kutyája megsérül akkor sem. Ha a következő szomszéd kutya nagyobb lesz és megöli a kérdezőét akkor sem. Ha a gyerekét nyírja ki akkor sem, mert az nem az övé, hát mit képzelünk mi, hogy ilyen várunk?! Könyörgöm egy kis józan ész! Mi a fontosabb, a hülye makacsság vagy a kutyád és családod biztonsága?
Könnyű ezt mondani amíg a másik ártatlan kutyája hal meg. De ez nem lesz mindig így. Nem szajkózni kell ugyanazt, hanem érvelni.
Legközelebb lehet hogy a kérdező kutyája, macskája, nagymamája, kisöccse kerül sorra. De persze akkor is a szomszéd a hibás mert mi azért sem csináljuk meg a kerítést ám!
Nos akárhogy számolok még mindig kevesebbre jön ki mint amilyen fontos a kutyám vagy bárki más a családból. Lehet hogy tényleg nem vagyok elég okos.
Amúgy pedig nem csak úgy lehet megoldani átmenetileg a dolgot, hogy felépítesz egy komplett kerítést a szomszéd helyett.
Felelőtlen és rossz gazda az aki tudja hogy a kutyája veszélyben van és nem tesz semmit csak mert makacs!
Amúgy pedig a kérdező nem említette hogy tett volna valamit. Ha feljelenti akkor tegye, de 1, addig is kell tenni valamit amíg intézkednek 2, mi van ha le se sz*rják? 3, ígyis-úgyis rossz gazda mert tudta hogy a kutyája veszélyben van és tudta hogy a szomszéd nem hajlandó megtenni a kötelességét, mégsem cselekedett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!