A kutyám megölte a szomszédom kutyáját, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nem az én kutyám volt a hibás,a kerítés alatt átbújt a szomszéd németjuhásza és az én kutyám pedig kivégezte,a szomszéd feljelentéssel fenyegetőzik meg azzal hogy agyon fogja ütni a kutyámat. Nagyon sajnálom ami történt,nem voltunk itthon,máskülönben megtudtuk volna akadályozni ezt a dolgot. Most mi fog történni,el fogják kobozni a kutyámat?2011. jún. 25. 23:07
1/201 anonim válasza:
Ez borzasztó...milyen fajta a kutyád, hogy így el tudott bánni vele?
2/201 anonim válasza:
jujj hát... én aztenném a hejedben (lehet nem hejes), hogy valami rokonnál "elbujtatnám egy darabig a kutyádat, mert igen elvihetik.és ha jönnek : "milyen kutyáról beszél maga?" ha érted
3/201 anonim válasza:
-kié a kerítés? kinek kell rendben tartania?
-a kutyádnak igaza volt, a saját területét védte.
5/201 anonim válasza:
Nem tudom, milyen kutyád van, hogy egy másik kutyát kivégez... Törvényes úton semmire nem fog jutni, de megmérgezi a kutyádat, ha annyira bosszút akar állni.
6/201 anonim válasza:
vigyázz nehogy megmérgezze vagy lelője!
7/201 anonim válasza:
vidd el a kutyádat valahova egy időre. rossz a szomszéd bosszuja és nem hiszem,hogy ez esetben kimélne.A mi kutyánk csak összeverekedett a szomszédéval.A biróságtol kezdve a mérgezésig mindennel voltunk fenyegetve.Annyi volt a szerencsénk,hogy az állatorvos meg tudta menteni a szomszéd kutyáját és azóta jol van.De a miénket ki akarta nyirni bosszubol!
8/201 anonim válasza:
A törvénytől ne félj nem csinálhatnak semmit... erre vannak az őrkutyák, az ő és a ti területetekre ment be, egyértelmű, hogy megvédi azt a kutyátok. A szomszédtól viszont tényleg tarts :S de ha egy német juhászt széttépett akkor neked vagy Bull típusú kutyád lehet vagy Doberman,Rottweiler vagy Mastiff mert más kutyát nem nagyon tudok elképzelni ami egy német juhászt széttép...
9/201 anonim válasza:
Próbálj meg beszélni vele. Ajánld fel, hogy hozol neki másik kutyát. A kerítést pedig meg kell csináltatni.
10/201 anonim válasza:
imádom a kutyákat, de egyet biztosan tudok, a te kutyádat sürgősen el kell altatni, mert ez nem normális dolog....legközelebb az éppen bemászó kisgyereket öli majd meg vagy rátok támad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!