Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám megölte a szomszédom...

A kutyám megölte a szomszédom kutyáját, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem az én kutyám volt a hibás,a kerítés alatt átbújt a szomszéd németjuhásza és az én kutyám pedig kivégezte,a szomszéd feljelentéssel fenyegetőzik meg azzal hogy agyon fogja ütni a kutyámat. Nagyon sajnálom ami történt,nem voltunk itthon,máskülönben megtudtuk volna akadályozni ezt a dolgot. Most mi fog történni,el fogják kobozni a kutyámat?
2011. jún. 25. 23:07
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/201 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjuk!:) Ámen!:) Pont!:)
2011. jún. 26. 18:27
 52/201 anonim ***** válasza:
23%
Nos, mivel a kérdező kiírta ezt a kérdést, elég valószínű, hogy ő sem érzi magát bűntelennek. De erről ennyit.
2011. jún. 26. 18:41
 53/201 anonim ***** válasza:
88%

Érdekes,az én békés természetű bullterrieremet folyamatosan az idegbeteg kis pitsanyalók támadták meg,aztán csodálkoztak,mikor az megvédte magát.Az okos gazdik meg visítottak,hogy minden harci kutyát ki kéne irtani.

Volt,hogy a pórázon békésen sétáló szuka bullomnak ugrott neki egy francia bulldog kan minden ok nélkül a futtatón,az okos gazdája meg visított,hogy a kutyája mindig ezt szokta csinálni.

Miért tűrje el bármelyik kutya,hogy a másik megtépje minden ok nélkül?

2011. jún. 26. 20:24
 54/201 anonim ***** válasza:
15%
Engem is támadnak a kiskutyák ha kimegyek, csak azok nem akarnak (és tudnak) gyilkolni. Ezen kívül lényegesen kevesebbszer mint nagyon. És egy közepes méretű (és erejű) kutyát tartó ember miért tűrje el hogy a nagy méretű, nem nevelt kutyák veszélyeztessék? Mert ugye sokat nem tehet és a kutyája sem mert nincs olyan erős, felkapni sem tudja mert ahhoz meg túl nagy. De nekik joguk van hozzá, mert ez a dolguk, házőrzők?
2011. jún. 26. 20:29
 55/201 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, amikor valaki azt írja: "átjött a SZOMSZÉD kerítésén hozzánk"? Miért, a saját kerítés ezek szerint nem volt problémás, ha azon át tudott jönni? Vagy aki ezt írja, neki nincs kerítése és ezért a szomszédé volt a rossz? Valaki magyarázza már meg ezt nekem.
2011. jún. 26. 20:55
 56/201 anonim ***** válasza:
67%
A saját területükön igen, joguk van! Ugye milyen érdekes? Ha a kutyára figyelmeztető tábla kint van a kapun, jól látható a figyelmeztetés, akkor a telekre betévedő betörő magára vessen, a gazda nem felelős!
2011. jún. 26. 20:56
 57/201 anonim ***** válasza:
23%
A kérdezőről nem süt a bűntudat, inkább félti a kutyáját és nem alaptalanul. Mármint a saját kutyája miatt kérdezett és nem a halott kutya miatt.
2011. jún. 26. 20:56
 58/201 anonim ***** válasza:
76%
Egy telek általában 3 oldalról határos a szomszédokkal. Egy tulajdonosé az egyik oldali kerítés, amit rendben kell tartania és a kert végében húzódó kerítés fele.
2011. jún. 26. 20:59
 59/201 anonim ***** válasza:
21%

Akkor légyszi ezt majd a többi kérdéshez is írjátok ahol eddig fel voltatok háborodva ha egy jól nevelt és szocializált kutyáról azt állította a gazdája hogyha kell akkor véd. Mert ott sosem ezt mondjátok.

Azon kívül megint csak mondom: az védelem nem egyenlő a gyilkolással. Ha egy ember jön és megöli nem túlzottan fogja őket érdekelni hogy el akarta lopni a talicskátokat, ilyet nem szabad és kész.

És azok a kutyák akikről én beszéltem, KINT támadták meg a kutyámat. Gondolod egy olyan állat aki képes ölni a kertjében, angyalként fog viselkedni ha kikerül az utcára? Ha a kérdező azt nem tudja megakadályozni hogy a kerítés ne legyen rossz (mindegy kié) akkor az is megeshet hogy kiszökik...

2011. jún. 26. 21:28
 60/201 anonim ***** válasza:
100%

Ebből tökéletesen leszűrhető, hogy túl sokat nem értesz azokhoz a kutyákhoz, amikről most írsz.

Egy házőrző (a miénk kuvasz), a saját területét védi otthon. Nagyon jól ellátja ezt a feladatát, senki és semmi idegen nem jöhetne be hozzánk, csak a jelenlétünkben. Jól szocializált, ami azt jelenti, ha sétálni megyünk, mert szoktunk, akkor nem támad semmire és senkire. Miért is tenné? Ott nincs feladata, a terület nem az övé, nem kell védenie. Állatorvosnál nyugisan viselkedik, az orvos még a szájába is benyúlhat, beadhatja neki az injekciót, stb.

2011. jún. 26. 21:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!