Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám megölte a szomszédom...

A kutyám megölte a szomszédom kutyáját, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem az én kutyám volt a hibás,a kerítés alatt átbújt a szomszéd németjuhásza és az én kutyám pedig kivégezte,a szomszéd feljelentéssel fenyegetőzik meg azzal hogy agyon fogja ütni a kutyámat. Nagyon sajnálom ami történt,nem voltunk itthon,máskülönben megtudtuk volna akadályozni ezt a dolgot. Most mi fog történni,el fogják kobozni a kutyámat?
2011. jún. 25. 23:07
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/201 anonim ***** válasza:
73%
Arról hogy a szomszéd a hibás, de én nem fogom azt várni hogy majd intézkedik mert nem fog, ha meg feljelentem akkor kiröhögnek. Mégsem esett még a kuzyáinknak baja, sem vemhesek nem lettek sem nem verekedtek, mert megoldom én a védelmüket, ahelyett hogy várnám az igazságosztást! És nem építettem helyettük kerítést. Nem jutott el az agyadig?
2011. jún. 27. 14:50
 92/201 anonim ***** válasza:
60%

Ne sértegess már drága, hisz én sem teszem!:)

Álláspontod szerint, ha magadra is vonatkoztatnád, már régen a szomszéd kerítését kellene építened, megelőzve a bajt! Vagy csak másra vonatkoznak az aranyszabályaid?

Képzeld nálunk jó a kerítés minden oldalról, de te még feltehetsz a kérdezőhöz hasonló kérdést, van esély rá, mert hanyag, felelőtlen vagy és nem javítod meg a rossz kerítést ami a szomszédoké!:) Ejnye! Így gondoltad, hogy értsek veled egyet?

2011. jún. 27. 15:05
 93/201 anonim ***** válasza:
50%

Persze te nem sértegetsz ugye? :) Most vagy nem tudsz értelmezni vagy direkt rosszul érted amit írok hogy szórakozz és neked legyen igazad...

Mondom megelőztem a baj, ÉS még csak nem is kellett más kerítését építgetnem hozzá! Eddig is azt mondtam hogy a másik a hibás, és hogy nem a kérdezőnek kell a másik kerítését építgetni (mert ez valóban jó érv hogy pénz...) de ettől függetlenül tehetett volna egy-két dolgot hogy megvédje a kutyákat! Mert az tuti nem a megoldás, hogy szörnyülködünk egyet a bajon, aztán könnyű szívvel elmegyünk dolgozni és otthon hagyjuk a kutyát, mert úgysem a mi dolgunk.

2011. jún. 27. 15:21
 94/201 anonim ***** válasza:
76%

Szórakozom??? Mit nem írsz?:)

Mindenki javítsa meg a saját kerítését, ez a megoldás! Nem az, hogy bezárom kennelbe, lakásba (ugyanúgy be vannak zárva), vagy megláncolom a kutyáimat a másik ember hanyagsága miatt! Ha a szomszéd felelősen gondolkodik, ezt nem is várja el tőlem. A szomszéd akinek a kutyája halott (sajnos), most biztos megértette eme kötelesség értelmét!

Én így gondolom, nem tudsz meggyőzni ennek ellenkezőjéről! Sajnálom, hogy elpazaroltad az energiádat, idődet ennek érdekében!

2011. jún. 27. 15:35
 95/201 anonim ***** válasza:
28%

Aki ilyen az nem fogja megjavítani a kerítést, csak vesz egy másik kutyát, aki lehet hogy nagyobb és erősebb és kezdődik minden elölről.

De arra amit az elejétől emlgetek valahogy elfelejtesz reagálni! Érdekes...

Szóval ha a másik, akármit csinálsz, nem tartja be a kötelességét, akkor inkább élsz veszélyben, kockáztatva hogy megint átjön és bántja a kutyád vagy a családod? Nem teszel semmit hogy védekezz? Komolyan képes vagy állni és végignézni hogy valakinek baja esik? Hiába van igazad, attól a megölt, megharapott kutya, ember nem lesz boldogabb és attól még a másik nem fog jobb belátásra térni. Mert én erről papolok egész végig és nyilvánvalóan szándékosan nem akarod figyelembe venni...

2011. jún. 27. 15:47
 96/201 anonim ***** válasza:
70%

Éppen azért nem szabad engedni az ilyen embereknek, mert legközelebb másban is úgy képzeli majd, hogy joga van felelőtlennek lenni!

Mit tennék? Kivárnám az alkalmat, hogy a kutyája átjöjjön hozzám, lefotóznám, levideóznám. Feljelenteném, a bizonyítékokkal igazolnám a tényeket. Ha nem történne semmi, a kutyát legközelebbi látogatásakor, elvitetném a sintérrel. A családom, a kutyáim és a magam biztonsága érdekében. Semmiképp sem áldoznék egy forintot sem a más kerítésére!

2011. jún. 27. 16:02
 97/201 anonim ***** válasza:
0%

Ki mondta hogy áldozz? Én egy szóval sem mondtam. Máshogy is meg lehet oldani.

Ha nem történne semmi akkor kiröhögnének. Sajnos ilyen ez az ország. Sokkal nagyobb dolgokkal sem foglalkoznak. Ha meg történne valami akkor a kutyád már nem boldogítaná az igazságszolgáltatás.

Hozzánk kétszer törtek be és boldog vagyok hogy a kutyáim a kennelben voltak mert ha kint vannak vagy a házban akkor gondolkozás nélkül nekimennek a betörőnek és akkor annyi nekik. És akkor engem már nem boldogított volna hogy a betörő volt az aki a hibás netalán még meg is büntetik, mert az én kutyámnak lett baja! Nem azt csinálom hogy kiengedem a kutyáim és aztán reklamálok hogy hát a betörő szegett törvényt, ő a hibás. Na persze közben megragadom a lehetőséget hogy betartassam a másikkal a kötelességeit, de ennél a mi biztonsáunk sokkal előbbrevaló. De lehet hogy én gondolkozok rosszul vagy túlságosan fontosak a kutyáim.

2011. jún. 27. 16:08
 98/201 anonim ***** válasza:
68%
Ez a 71%-os "állatbarát" undorító ember. Kívánom neki, hogy az ő kutyájával történjen mindez, akkor majd okoskodhat a kerítésekről. Véleménye az van mindenről, szíve sajnos nincsen.
2011. jún. 28. 00:10
 99/201 anonim ***** válasza:
21%
Elnézést kérek a 71%-ostól, nem rá gondoltam, hanem a 78%-asra!
2011. jún. 28. 00:14
 100/201 anonim ***** válasza:
73%

Én vagyok a szerinted undorító!:) Te vagy állatbarát? A másik kutya amelyik megvédte magát, az nem állat? Ő is megsérült, őt nem sajnálod? Ha a kérdező kutyája hal meg a saját kertjében, ő marad alul a szomszéd hanyagsága miatt, akkor mit írnál? Akkor is undorítónak tartanád az álláspontomat, miszerint mindenki felelős a saját kerítéséért? Vagy mondjuk nem a kutyája sérül a kérdezőnek, hanem ő maga, gyereke stb.

Biztos neked sincs rendes kerítésed, a kutyád szabadon flangál veszélyeztetve másokat, azért vagy ilyen véleményen!

A kérdező szomszédja saját maga idézte elő a kutyája halálát!

2011. jún. 28. 09:18
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!