Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Nekünk ezt az oldalt ajánlotta a tenyésztő:
Agyrém.
Amúgy semmi tanácsot nem ad, ezért a linkért is könyörögni kellett, a táp nevét se mondja meg. Ezért kénytelen vagyok mindent találomra megvenni.
Azt mondta, hogy fürödni 6 hetente, de a popsimosást nem említette.
Jézusom! Belenéztem de sokkot kaptam!!!!!
Fésű 3 ezrx, sampon 6 ezerxxx
Na neeee!
Kínai boltban vettem (tudod a kacatos bolt) fillérekért, fém, korrekt, minőségi kivitelű szuper fésűt. Kiváló! Pár SZÁZ forint.
Gliss kur kímélő, regeneráló... de ne áruld el senkinek 😀🤭 és tényleg nem KELL követni. Csak halkan mondom.....
Balzsamot soha de soha nem kennék rá! Ismeretlen kemikáliák.... Vagyonokért csak hogy lehúzzák a pomerániai gazdákat....
Fürdés : már tegnap előtt szöget ütött a fejemben, hogy írod hogy "szaga van"
Szerintem azt jórészt még otthonról hozta, a többi kutyától!
Fürdesd meg! (amúgy minden új állatot jó ha rögtön "kimos" az ember 🙂)
Szerintem utána jóval kevesebb kutya szaga lesz.
Ezen kívül : nem x hetente kell fürödni, hanem IGÉNY SZERINT.
Mivel nálatok sok a bunda, előfordulhat hogy gyakrabban lesz, mondjuk sáros.
Fésűre visszatérve: fém fogút vegyél, ne műanyagot.
Popsi mosás : van a kis cuki "bricseszük", azaz kis habos rövidgatyó a combikájukon a popsinál.
Nos ha netán fosika van vagy kenődő kaki, (nálunk pisi, tüzel mert lány), akkor egyszerűen beállítod kádba/zuhany a és célzottan: zuhannyal meleg víz popsira, szappan, leöblít, törülköző, kész, hajszárító.
A körmeit, labápolást kutyakozmetikus 1-2 ezer forint xxx hetenként, amikor látod hogy aktuális rendezni.
Én házilag nem vállalkozom körömvágásra mert..... veszélyes.
Olvass utána milyen a körmük.
Nagyon hálás vagyok neked a tanácsokért, köszönöm! 🙂
Én is eldobtam az agyam mikor megláttam a termékeket. Ez tényleg vicc kategória. Ráadásul vettünk tőle egy hámot pórázzal, de nem jó neki, mert folyton kidugja belőle a lábát. Csak szenvedek vele. 😠
Úgy láttam, hogy a Zoopluson nagyobb a választék, egyelőre ezeket néztem ki:
A sampont még nézegetem.
Az a helyzet, hogy egyéb okok miatt nekem most marad a netes rendelés, nem tudok csavarogni, szétnézni és úgy vásárolni.
Akkor részletesen (őszinte vélemény)
Ezt nem venném meg, egyrészt, kerámia, pár nap és eltörik , másrészt semmi szükség rá. Esetleg felnőtt korában de magad is rájössz.
Spórold meg az árát és fektesd a FEKHELYBE.
Tehát ezt szerintem ne : [link]
Ez cuki meg mókás de szerintem semmi szükség rá!
(miénk szekrény alján évek óta)
Ugyanis: bemegy alá ételmorzsa, esetleg kifröcskölt víz, ocsmányabb vele mint nélküle! Mert alatta is takarítani KELL, különben pár nap és masíroznak elő mosolyogva a hangyák 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!