Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Alakul 💙
Farkinca meg ahogy a nagykönyvben meg van írva!? Kunkori?
Lassan búcsúzom!
Legyetek jók, aludjatok jól!
Csak ügyesen, türelmesen!
Szép álmokat!
Igyon amennyit akar, az összes eddigi kutyám nem ivott, hanem vedelt 😄
Ő bundás, tehát jogos.
Lesz sok pisi...... Holnap hurcold ki gyakran!
Bármi kérdés van, nyugodtan írd!
Igen, kunkori. 🙂
Szép álmokat neked is és köszönöm. 🤗
Szépen aludt éjszaka, 5 előtt kicsivel felkelt. Megette az esti maradékot.
Aztán láttam, hogy indul a pelenka felé, de mire felkeltem és mondtam, hogy megyünk ki, már pisilt.
Kicsit később megkaparta az ajtót, kivittem, de megint csak a fűevés, kaki nincs.
Miközben kint voltunk az udvaron, bent előjött a cica. Láttam az ajtó üvegén keresztül, ahogy kíváncsiskodik kifelé.
Kissé megijedtem, hogy baj lesz. Aztán óvatosan bementünk, szerencsére a cica nem szaladt ki. Csak csodálkozva nézett minket, de azért megtartotta a távolságot. A kutyi sem ugatott.
Ma reggel már vadul rágcsált. Pillanatok alatt megtanult a 3 lépcsőfokon fel-le szaladni.
Viszont nagyon zavar, hogy úgy érzem anyám felé húz…
🙂 Akkor a lépcső már megoldva!
Azt egy picit kontrollált, hogy ne mászkáljon rajta feleslegesen, sőt, lehet, hogy jobb lenne egy rámpát tenni oda, azaz egy sima deszkát amin közlekedést. (gerince stb)
Majd kialakul, hogy melyik gazdáját "mire tartja" 😄, ki a szigor, a főnök , ki az etető akivel jóban kell lenni, ki az udvari bohóc 😀 akivel jókat játszik és kinek az ágyacskájában pihen.
Most már nem a pelenkára pisil, hanem össze-vissza a lakásban. Vagy kint.
Ideges vagyok és nagyon fáradt. Nem is a kutya miatt, más miatt.
Jobban vagy már, mi újság nálatok? (én nemrég értem haza)
Jól vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!