Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pomerániai törpespitz farka...

Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?

Figyelt kérdés
4 hónapos kan.
2022. máj. 14. 17:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/570 anonim ***** válasza:
Ja és a csivavám itt alszik a hasamon 😀
2022. máj. 14. 22:43
 32/570 A kérdező kommentje:

Nem félsz, hogy ráfekszel, vagy leesik?

Én nem mertem magam mellett hagyni.

Vagy ha alszol, leteszed a helyére?

2022. máj. 14. 22:46
 33/570 A kérdező kommentje:

Megint felkelt inni. Nem iszik túl gyakran? Mondjuk száraztáp + májkrém, biztos szomjas.

És megint a tálak elé feküdt.

2022. máj. 14. 22:52
 34/570 anonim ***** válasza:
100%

Önmüködő 😀 egyébként ha jól emlékszem első időkben nem mertem hogy velem aludjon, pont emiatt amit írtál plusz nem tudtam hogy higiéniailag hogy alakul majd.

Kiderült hogy nulla kutya szaga van és irtó tiszta, úgyhogy itt az ágyamban vannak szokások 🤭😄

Hétvégén délelőtt vagy este bebújik a bokám-labszáram közé a paplan alá, ott alszik.

Ekkor vigyázok rá.

Vagy a hasamon alszik, itt vigyázok hogy ne gurítsam le.

Van hogy lábszárnál paplanon alszik hanyatt, ebben az esetben is vigyázok rá ÉS ha én is megyek aludni, akkor felhívom a nyakamhoz "puszizni". Akkor jön, ad puszikat és betelepszik a nyakamhoz és el alszik.

Később valamikor le egy az ágyába ami az enyém mellett van, csak le kell lépnie oda.

Ami viszont - jó hogy eszembe juttattad - fontos: NE engedd SOHA hogy ágyról, fotelről kanapéról, leugorjon!!!!!!!!!!

Akár holnap nezelődhetsz is : habszivacs,mosható huzattal ellátott kutyalépcső! Azt vegyél és arra szokjon első pillanattól fogva.

Különben gerinc, lágyék, ízületi komoly sebesülések lehetnek.

Szóval alvásnál ha nagy lesz, vigyáz ő magára.

Pl. ha a sipcsontomnál alszik és ott megzavarom mert zsibbad a lábam 😎 le szokott morogni 😁 1 másodperc hiszti.

2022. máj. 14. 22:58
 35/570 A kérdező kommentje:

Nagyon cukik lehettek így együtt. 🙂

Jó ötlet a kutyalépcső!

A szobám előtt van 3 lépcsőfok. Azt figyeltem este, hogy nem tudott feljönni rajta. A bejárat előtt meg sok lépcső van, ölben hurcolom. Ezeknek a pici kutyáknak ajánlott egyáltalán lépcsőzni? Persze ha fel tud menni rajta.

2022. máj. 14. 23:04
 36/570 anonim ***** válasza:
Kis korban nyilván nem jó lépcsőzni a gerince miatt sem de felnőtt korában nem lehet mit tenni, nem hurcolhatod mindig 🙂
2022. máj. 14. 23:09
 37/570 A kérdező kommentje:

Egyébként él a lakásban egy 5 éves, 6 kilós cica is.

Este messziről megmutattuk őket egymásnak. A macska megdermedt, a kutya ugatni kezdett. (Régen a cicát kutyák bántották.)

Szerinted össze fognak barátkozni? Meglepődtem, hogy a kutya rögtön megugatta.

2022. máj. 14. 23:30
 38/570 anonim ***** válasza:
100%

Össze kellene hogy barátkozzanak.

Kutyuson nem fog múlni, a cica lehet hogy sértett lesz egy ideig és undok de ha közreműködtök, akkor alakítható.

Pl. kanapé, a cica a párod /tesód ölében, kutyus nálad, pihenés. Hogy szokják a közelséget és hogy béke van, senki nem bánt senkit.

2022. máj. 14. 23:36
 39/570 A kérdező kommentje:

Nagyon bízom benne, hogy menni fog.

Te hámot vagy nyakörvet használsz? Mi egy hámot kaptunk pórázzal, de kicsit nagy rá és utálja. Meg nehéz ráaggatni minden kivitelkor.

2022. máj. 14. 23:42
 40/570 A kérdező kommentje:
És most jut eszembe, hogy ilyen kis nyakörvet bilétával egyébként is kell neki venni? Jajj, mennyi mindent nem tudok. 😔
2022. máj. 14. 23:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!