Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Rendben, átgondolok mindent, amit írtál.
Egyébként annyira bírom, este, ha feloltom a kislámpát és lefekszem, ő is lefekszik aludni. 😃
Csak azt tudnám, mit jelent mikor a bokám nyalogatja… Vagy olyankor azt éri el? Máskor a kezemet, karomat szokta, egyszer az arcom.
Kikerestem a régi zoopluszos rendeléseimből hogy mi vált be, ajánlom, szuper!
Ne zavarjon hogy "ketrechez" írja, ez kiváló :
Hogy miért nyalogat? Hmmm , mindjárt megkérdezem az én kis picikémtől(aki itt lent hortyizik a helyén) , hogy miért szokta nyalogatni a bokám, kezem, karom... 👍😀, arcom nem hagyom.
Mert SZERET!
És emiatt is néz, hogy "itt ő a gazdi, jaaaaj de szeretem őt" hiszen ő ad enni, inni, ő simiz, ő szeret, ő az anyukám. Olyan kedves velem.
Nem tűnik rossznak amit linkeltél, nem is figyeltem, mert párnaként szerepel.
Szerinted miért jobb, mint amit kinéztem?
Miért nem hagyod az arcod nyalogatni?
Írtam privát is egy üzenetet kényszerből, olvastad?
Nézz rá!
Azért jobb (és ez nem okoskodás, hanem tényleg praktikusan) mért a kutyusok imádnak úgy heverészni, hogy közben a fejüket támasztják valamin. (kanapé karfa, gazdi papucsa stb)
Amit mutattál, annak a pereme vékony! Ráteszi a fejét és szétlapul.
Ami nekünk van az vastag peremű.
Nézd meg a két termék fotóját! Azonnal látni és érteni fogod.
Miért nem hagyom az arcom nyalogatni?
😀🙂🤭
Mert csikis! Nyálas! Nem illendő. Vicces. És nyálkás! Majd megtapasztalod, hogy a kutyák nyála csúszós 😳 amikor kimosol mondjuk egy tányért amiből kutya evett, érezni fogod, hogy milyen furcsa, 2 x kell elmosogatni.
Bocsi, nem figyeltem az üzeneteket!
Igazad van, abszolút. A mostanival is az a baj, hogy nem tudja megtámasztani a fejét a peremén, mert lekonyul. Milyen figyelmetlen vagyok. 😞
Ajjh, megint furdal a lelkiismeret. 😃
Ha a helyére utasítom, odakullog, beül az ágyba és úgy néz, hogy még én szégyellem magam. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!