Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?
Már én sem 🙄
Nahh, a füves rész a tiétek?
Ház - lépcső - beton - kerítés - fű?
Akkor a kerítésen csinálni ajtónyi nyílást? És akkor már lehet a füves részén lekeríteni?
Így látatlanban nem tudok többet javasolni.
Egy dolgot elmesélek, hátha tudod hasznosítani : egyszer egy beton teraszon csináltam egy 1,5 x 1,5 méteres keretet és abba gyeptégla került.
A kertben felszedtem gyökerestől a füvet, mint egy szőnyeget és felvittem a teraszra, bele a keretbe.
Remekül működött hónapokig. Nyilván locsolni kellett.
Szóval te a betonra nem akarod, a füves részre ne menjen legelni meg bogarakat összeszedni, a kerítés fix.
Akkor te látod ott a lehetőségeket.
De kérdezz nyugodtan 🙂
Ez jó ötlet!
Javasolták még a homokot is.
Akkor rakj le téglákat, lapjukkal lefelé mondjuk 2,5 x 2,5 vagy amit jónak látsz keretnek.
Teríts bele vastagabb nejlon fóliát (festők használják, kerti használatra is van stb) úgy mintha tepsibe tennél süti alá sütőpapírt 🙂
És akkor ebbe mehet : saját föld a kertből vagy ez a gyeptégla szebb fajta fűből vagy sárga homok de az ha vastag réteg, akkor süppedni fog és az nem biztos hogy kényelmes a kutyusnak.
Vagy kreatívan 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!