Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pomerániai törpespitz farka...

Pomerániai törpespitz farka lefelé konyul, ez normális?

Figyelt kérdés
4 hónapos kan.
2022. máj. 14. 17:16
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/570 A kérdező kommentje:
Már megvan az orvos, a régihez megyünk, aki a cicát is kezeli.
2022. máj. 19. 17:00
 152/570 A kérdező kommentje:
Ajj, a tenyésztő semmiről sem tájékoztatott, nekünk meg első kutya.
2022. máj. 19. 17:33
 153/570 anonim ***** válasza:

Ezért mondogatom hogy az orvost kellene kérdezni vagy felkeresni.

Te már bevásároltál neki minden jót, etetés is kialakulóban van hogy mi az amit szeret és rááll, most már tényleg az a rész hiányzik.

Az orvos meg fogja nézni a fogait, száját, szemét, fülét, megtapizza a lágy részeit, ha kéred ízületeket vizsgál, súlyt mér.

Ha kérdésed van táplálkozásra vonatkozóan informál és javaslatot tesz kiegészítő dolgokra, mint pl. kullancs, szúnyog elleni védekezés mivel történjen.

Beadja az aktuális immunizációt, kérni kell tőle szívfergesség elleni oltást is.

Az embereknél is ez az eljárás egy csecsemő esetében.

Nincs az hogy otthon megszüli és majd valamikor egyszer elmennek a gyerekorvoshoz.

Ez nem kioktatás csak felhívom rá a figyelmedet 🙂

2022. máj. 19. 17:53
 154/570 A kérdező kommentje:

Nem veszem kioktatásnak, köszönöm szépen a tanácsokat. 🙂

Új eledel tesztelés alatt. Kíváncsi vagyok. Az előbb adtam neki belőle, keverve a másikkal.

2022. máj. 19. 18:10
 155/570 anonim ***** válasza:

És mit szólt hozzá?

Éjszaka fel szokott ébredni és csinál programot? 😆

2022. máj. 19. 18:15
 156/570 A kérdező kommentje:

Beleevett, de szerintem nem éhes. Éjjel 1-kor meg hisztizik a kajáért. Pedig reggel 7-kor adok neki, délután 1, majd este 6.

Felkel éjszaka 1-2 óra körül, mindent telekakkant és pörög.

Feltettem a régi ágyat a konvektorra. Erre szépen belekuporodott az újba. De megint úgy nézett rám, hogy rosszul érzem magam, amiért elvettem a régit.

Azt figyelem az elejétől kezdve, hogy nagyon küzd a száraztáp megrágásával. Alig bírja szétroppantani. Sokszor kiköpi. Szétszórja. Bár olyan is volt, hogy elpusztította az egészet.

Vagy csak képzelődöm. Olyan picik a fogai. Vajon ezek már a kibújó, maradandó fogacskák?

2022. máj. 19. 18:30
 157/570 anonim ***** válasza:

A maradandó fogak később érkeznek.

Majd talán találsz itt-ott a lakásban, én eltettem őket emléknek 🙂

A teljes szoba az ő birodalma?

Mi eleinte lekerítettünk a szobából egy fél ember ágynyi területet és ott volt az ágya és az udvarba lett ki íve kakilni.

A pisikre emlékszem, hogy eleinte gond volt mert jutott a lakásba. Kb. 7 hónapos kortól változott majd szűnt meg.

2022. máj. 19. 18:37
 158/570 anonim ***** válasza:
Én éjszaka biztosan nem adnék neki egy morzsa kaját sem. 🙅‍♂️
2022. máj. 19. 18:39
 159/570 A kérdező kommentje:

Persze, a teljes szoba. Az ágyon is szokott velem feküdni, vagy aludni (olyankor csak ő szundizik).

Már nem idegenkedik az új ágytól, hihetetlen mennyire elfogadó, alkalmazkodó ez a kutya. 😮🥲💔❤️

Én sem adnék neki éjjel, de teljesen megőrült akkor. Gondolkoztam, hogy egész nap legyen előtte és este tegyem el, vagy adjak 3-szor, de 5 perc után vegyem el, ha nem eszik? De olyan kis hebrencs, nem eszik egyszerre rendesen, hanem csak szórakozik egész nap a kajával. Egyedül a sonka, csirkemell amit azonnal elpusztít.

2022. máj. 19. 18:48
 160/570 anonim ***** válasza:

Ezt csak mesélem, szintén nem követendő de nálunk mindig ott van a kaja.

Egész pontosan délelőtt kirakom neki a teljes napi adagját és ő beosztja.

Ha üres a tál és kér még, akkor keveset adok még.

De az én kutyusom nem egy falánk, higgadtan eszeget ha kedve van hozzá.

Utóbbi napokban szinte alig eszik, valószínűleg a meleg miatt.

Szóval nincs az a kaja-para ami a kicsiknél szokott lenni, hogy habzsol ész nélkül és állandóan az étel miatt reszket, kattog, kunyizik.

Egy bizonyos ponton túl egy normális kutya nem eszik mert nem esik neki jól vagy kihányja.

Ezért van itt úgy hogy mindig van neki, igény szerint sétál a tányérjához.

2022. máj. 19. 18:55
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!