Melyek azok a kutyafajták, amik a lehető legkevesebb törődést igénylik?
Tehát mik járnak kevesebb bajjal :D
Nem kell őket fésülni, sétáltatni sokszor, kozmetika, orvos stb
Eddig a törpe spitz-et néztem ki magamnak, de kis utánaolvasás után már nem vagyok biztos benne, ugyanis nagyon kényes fajta, sokat kell fésülni, a többiről nem is beszélve...
Valami utcai vegyes keverék, de komolyan. Azok szívósabbak.
Amúgy minden kutya igényli a törődést sétát, fésülést legalább vedléskor, ha ez teher akkor ne akarj kutyát!
Ja, most olvasom.
Felejtsd el a kutyatartást örökre!!
A chip kötelező, ahogy az oltás is!
Az udvart megszokja, nem éri semmi inger ott.
Aztán bedilizik mert nem lesz lefárasztva.
Az ilyenek jönnek ide kérdést kiírni, hogy jaj bekattant a kutyám és rám támadt muszáj elaltatni...
Uristen. Orok szabadsag az udvarban, meg a szomszed kutyak a keritesen keresztul. Tipikus falusi kell kutya mert kell allattartas.
Legalabb akkor ments eletet, fogadj be akkor egy hanytatott sorsu kutyat a legkozelebbi menhelyrol/gyepirol, vegulis egy kennelbe zart eletnel meg ez is jobb, amit te mutatsz fel, de felejtsd el, hogy tenyeszto fog adni neked kutyat, szaporitotol meg ne vegyel mert azzal aztan rohangalhattok orvoshoz havi szinten es tamogatod vele az allatkinzast. Nem vagyok egy orokbefogadast erolteto ember, de neked csak is ezt javasolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!