Melyek azok a kutyafajták, amik a lehető legkevesebb törődést igénylik?
Tehát mik járnak kevesebb bajjal :D
Nem kell őket fésülni, sétáltatni sokszor, kozmetika, orvos stb
Eddig a törpe spitz-et néztem ki magamnak, de kis utánaolvasás után már nem vagyok biztos benne, ugyanis nagyon kényes fajta, sokat kell fésülni, a többiről nem is beszélve...
34. Válaszolótól kérdezem:
Láttál má havanese vagy tacskó kutyát a "vadonban" ahogy éppen levadássza a prédáját? A mai kutyák többségének köze nincs a természethez. Jó lenne ha úgy válaszolnál hogy volt már életedben kutyád.
Pont ugyanez jutott az eszembe. Egy labrador és egy tacsi kutyám van. Rengeteget foglalkozom velük, de a tacsi unatkozik, amikor dolgozni megyek. Olyan tereprendezést tud csinálni néha, amihez azért szükséges egy elfogadó gazda.
39-es voltam
- A chip Magyarországon (falun is) az évenkénti veszettség elleni oltással együtt kötelező.
- Rövid szőrű kutyát nem tartunk udvaron fűtésszezonban.
- Állatorvost bármely kutya igényel, oltásokat, féreghajtást, bolha-kullancs elleni védekezést minimum, de lehet bármikor beteg, amit kezelni kell.
- Javaslatom: ne tarts kutyát, minek? Csak a gond van vele, örömöd meg nem lesz benne, ha nem akarsz foglalkozni vele.
Neked egyáltalán miért kell
kutya? Élőlény! Etetni kell, oltani, állatorvoshoz vinni
Inkább nézz körül, hogy mennyibe kerül egy kamera rendszer vagy villanypásztor. Nem olyan drága, ha kell szívesen ajánlok , mi most szereltettünk fel egy komplett rendszert. A kutyánk velünk alszik a szobában. Mink is vidéki prolik vagyunk ám!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!