Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mindenhol így felment a...

Mindenhol így felment a kutyák ára?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy dobermann, malionis vagy hasonló kiskutyát magamnak. Gondoltam olyan 40-50 ezer ft lehet maximum és 300.000 - 400.000 ezer forintokat elkérnek értük.

Vagy van olyan hely, ahol ennyiért árulnak?

#dobermann #malionis
febr. 16. 00:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%
Tenyésztőknél régen se lehett 40-50 ezerért kapni fajtatiszta AKÁRMILYEN kutyát.
febr. 16. 00:41
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Na, álljunk csak meg egy szóra. 40-50 ezerért sem tegnap lehetett kutyát venni. Már 15 éve sem kaptál ennyiért normális tenyésztőtől származó kölyköt, szóval ez nem egy hirtelen áremelkedés, hogy 40 ezerről felment 300 ezerre. A 300-400 ezer forintos ár teljesen reális egy törzskönyves, egészséges, felelős tenyésztőtől származó kutyáért, főleg olyan fajtáknál, mint a dobermann vagy a malinois.

Ha valaki max. 40-50 ezerért szeretne kutyát, akkor fajtamentőktől vagy menhelyről érdemes örökbefogadni.

febr. 16. 00:57
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
98ban vettem 50ezerért kutyát. Te mit gondolsz mennyibe kerül egy tenyésztőnek egy alom?
febr. 16. 03:12
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Jó kennelből származó dobermannt szerintem utoljára '95-'96 környékén kaptál volna ennyiért. Az írt, lényegesen magasabb árak teljesen reálisak
febr. 16. 05:38
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Hozz ki egyet a menhelyről, mali jellegűből rengeteg van sajnos, de dobermann is akad, viszont előtte tájékozódj, hogy egy kutya havi ellátása és egy esetleges állatorvosi kör mennyibe fog kerülni, mert lehet ott is meglepődsz majd.
febr. 16. 07:18
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 1000 Euroval lehet számolni egy kutyára, persze ez fajtától és tenyésztőtől is függ. Lehet kicsit olcsóbb meg jóval drágább is, de 50-ből egy családi bevásálás nem jön ki a Lidl-ben, szóval nem tudom te milyen valóságban éltél az elmúlt években.
febr. 16. 08:40
 7/21 A kérdező kommentje:
Félreértettetek. Nem törzskönyves, csak egy törzskönyv nélküli érdekelne. Vagyonőr vagyok és nagyon rossz egyedül lennem 24/48 ban. De nekem nem kell törzskönyvezett, és ezért lepődtem meg, hogy a törzskönyv nélküliek ilyen drágák. Budaörs felé vettem egy kölyök malit kb 5 éve (sajnos már nem emlékszek kitől) és 20.000 ft-ot kértek érte.
febr. 16. 08:42
 8/21 anonim ***** válasza:
80%
És mi van az ezek szerint 5 éves maliddal? Kiderült, hogy a szapis kutya ideggyenge, ezért megváltál tőle, vagy az derült ki, hogy beteg, és meghalt?
febr. 16. 08:54
 9/21 anonim ***** válasza:
92%
Akkor fogadj örökbe, ne támogasd a szaporîtókat
febr. 16. 08:55
 10/21 anonim válasza:
35%

Én teljesen ingyen örökbe fogadtam egy francia bulldogot,ráadásul olyan szépet,hogy mindenhol őt nézi mindenki

Nem feltétlen kell 300-400ezret kiadni kutyaert.!

Ráadásul 1 örökbe fogadott kutya sokkal jobban ragaszkodik,szeret Teged

febr. 16. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!