Hol lehet törzskönyves pomerániai törpespiccet venni?
Figyelt kérdés
Ha valakinek van, elmondaná hogy hol vette és mennyiért? Lehetőleg 400.000 alatt legyen. Olyan kennelt keresek ahol eredeti törtskönyves pomikat lehet venni. Ár az nagyon fontos lenne ha valaki írna (aki tudja hogy hol és mennyi, vagy hogy ő mennyiért vett) előre is köszönöm a válaszokat!2020. máj. 7. 21:16
1/10 A kérdező kommentje:
Nagyon fontos lenne🙏🏼❤️
2020. máj. 7. 21:19
2/10 anonim válasza:
Mar megbocsáss,de beírod a google-ba hogy pomeraniai törpespicc kennnel,és felhívod a kiadott kennelek telefonszamat,és érdeklődsz az árról ennyi.
3/10 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint 400 alatt nem fogsz talalni, foleg az itthoni kennelekben. En az oroszoknal es az ukranoknal lattam ennel olcsobban torzskonyves pomit (300-400 kozott), de szerintem a kockazatot nem eri meg, inkabb egy itthoni kennelbol vegyel dragabban, ahol el tudsz menni akar tobbszor is a kolyokhoz es meggyozodsz a tartasi korulmenyekrol stb. Amelyik valoban jo kennel, ott a kutyak ara is magas. Talan egy kiallitasra amugy is alkalmatlan, esetleg hibaval rendelkezo kolykot mar lehet 300-400 kozott talalni. Ez az en tapasztalatom, de aztan lehet valaki tud mondani par kennelt, ahol 400 alatt is vannak picik :)
4/10 anonim válasza:
Tegnap írtam már kislány... a tegnapi kérdésedre, ami pont erről szólt...
Beauty of Wilderness az egyik legjobb kennel.
Az ár pedig 1500-2000 euró körül van. Tehát 500-600 ezer általában.
Gondolom, a szüleid dobtak nagy hátast, mikor ezt elmondtad nekik...
5/10 A kérdező kommentje:
De a tegnapit nem én írtam😀
2020. máj. 8. 00:11
6/10 anonim válasza:
Wild blue cherry kennel. Személyes tapasztalat alapján tudom javasolni. Az ár kiskutyánként eltérő, érdeklődni kell. A tenyésztő kedves, segítőkész, szívesen válaszol a kérdésekre.
7/10 anonim válasza:
Persze. Pont most akar két kislány pomit. Ugyanolyan szókinccsel, megfogalmazással. Nyilván. :)
8/10 anonim válasza:
Muszáj, hogy legyen törzskönyve?
9/10 anonim válasza:
Facebookon van pomis csoport, amiben vannak tenyésztők is. Szerintem ott érdemes próbálkozni.
Törzs könyv nélkül ne vegyél pomit, mert hamisítják. Igen, tényleg. Lehet, hogy egy kisspiccet eladnak neked pomiként, a kutyád nem 3-3 kg lesz, hanem 10-15. Lehet, hogy neked nem számít, de a szaporítóktól nem szűrnek betegségekre, ezért is érdemesebb drágább pomit venni.
10/10 A kérdező kommentje:
7. Válaszoló, 16 évesen nem hiszem hogy olyan kislány lennék +nem tudtam hogy más is kiírta elözőnap, csak késöbb vettem észre. De akkor már mindegy volt😂🙃🤦🏽♀️
2020. máj. 8. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!