Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ha a kutyások képesek felszedn...

Ha a kutyások képesek felszedni, Ti LOVASOK, miért NEM?!

Figyelt kérdés

Jó, nem minden kutyás szedi fel a kutyája "termését", De a legtöbb, igen. Megyek az erdőbe, mert van kijelölt kiránduló út, és itt mindennap lovasok jönnek-mennek. És ide trágyáznak, de akkorát, hogy a kutyámnak vagy 3 heti "termés" lenne ilyen. És akkora az út, hogy akkor tudod kikerlni a "termést", ha bemész a fák közé, mert olyan keskeny az út. És falun is voltam, ott is az útra trágyáznak a lovasok, de ha utána szólnék, hogy lapátold már el innen légyszíves, még én lennék a bunkó paraszt mi?! A kutyásokat nagyon leszólják, ha nem szedi fel, de lovasnak, még nem hallottam beszólni.

Mikor fogjátok Ti is felszedni/ellapátolni az útbol a ló"citromot" ha már lóval közlekedtek??!

2010. aug. 23. 16:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/165 anonim ***** válasza:
21%
Hát a kutyások oldják meg a lovasok helyett?Mindenki oldja meg magának!
2010. aug. 23. 17:43
 72/165 anonim ***** válasza:
88%

Nem... Csak tudod, hogyha ilyen könnyű pofázni h szedd föl, azért lehetne mondani egy tippet, hogy hogyan.

Ez kb. olyan mintha állnál egy torony szélén és valaki ordítaná, hogy repülj, miközben ő sem tudja, hogy hogyan kell.

Egyébként van lovam és négy imádnivaló kutyusom. Akkor én most mi vagyok? Skizofrén?

2010. aug. 23. 17:47
 73/165 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy cipeljétek magatokkal zsákban a ló citromot, de leet kapni kis lapátot-ls- gyalogsági ásó- és nem nagy összecsukható, és nem nehéz max 2-3kiló, nem hiszem, hogy belerokkanna a ló, mert 3 kilóval többet cipel! Ellehetne dobni 3-4 méterrel arrébb, a fák közé, nem halnátok bele! Miért? A lovardába nem kell takarítani, lapátolni mi?

És összeszedem, igen mindenhol! Persze, ha bemegy a bokrok közé, ahol kicsi az esélye, hogy belelépjen valaki, mert nem mászkálnak ott, csak az úton, oda nem megyekbe!

2010. aug. 23. 18:17
 74/165 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem tiszta értelmetlen ez a veszekedés.

Kérdező jogosan kérdezné, ha nem erdőről volna szó.Erdőbe minden állat odapiszkit.Szerintem tőled se várja el senki, hogy az erdőbe szedd össze a kutyád szarát.Ellenkező esetbe az utcán, városba, parkba ahol emberek ezrei járkálnak ott igenis szedd fel. Én lovas vagyok és ha a ló az utcára trágyázik akkor igenis leszállok(nem viszek lapátot és zsákot) és legalább az árokba kotrom a lábammal.Kutyásoktól se kívánja senki, hogy az erdőbe szedje fel.

Amúgy meg ez a vita, hogy a kutya vagy a ló a jobb..tiszta hülyeség.. kinek a ló, kinek a kutya.

Üdv.

2010. aug. 23. 18:28
 75/165 anonim ***** válasza:
23%
A kérdező mellett állok. És én is pont ezt a gyalogsági ásót akartam javasolni. Csak arréb kéne dobni. Bezzeg a (normális) kutyások fel is szedik. Persze az utcán már nem lehet arréb dobni, de valamit jó lenne vele kezdeni, főleg hogy nem haszontalan dolog, hanem kiváló trágya a növényeknek.
2010. aug. 23. 18:58
 76/165 anonim ***** válasza:
38%
De nem az erdőről van szó, Istenem! Erdei kirándúló útról! Nagy különbség. Ott még egyszerűbb lenne megoldani, mert csak be kell dobni a fák közé.
2010. aug. 23. 19:01
 77/165 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok a lovasok ellen! Csak itt mindennap lovagolnak, és lassan az egész úton ez lesz, ok hogy lebomlik meg minden, de én mindennap megyek arra sétálni, és egyre több van, ide 4-5 lóval mennek oda-vissza naponta rehggel-este, és lassan nem tudom átlépni, hacsak nem megyek a fák között! És ez köves út, nem földes, itt lassabban bomlik le. Nem akarok szólni nekik, mert lebunkóznának, meg kitudja, csak gondoltam, ha itt írok, akkor majd néhányan elgondolkoznak, és majd netén gondolnak erre is, ha lovagolni mennek!
2010. aug. 23. 19:04
 78/165 anonim ***** válasza:
62%

Kérdező!

Köszönöm szépen erre vártam, hogy végre valaki mondjon egy értelmes ötletet. Ha tényleg kicsi akkor beszerzek egyet.

2010. aug. 23. 19:18
 79/165 anonim ***** válasza:
67%

Én nem fogok beszerezni semmit se.

Nem gondolkoztatok még el azon esetleg, hogy a kutya ürülékét miért kell összeszedni és a lóért miért nem?

2010. aug. 23. 19:34
 80/165 anonim ***** válasza:
38%

talán azért nem szedjük össze mert amig a kutya kakil mondjuk durván 20 grammot(példát mondtam.simán belenyulsz egy kisebb zacsiba és annyi.addig a ló kakil egy 5 kilót.most hordjak magammal egy szemetes zsákot meg egy lapátot kössek a hátamra vagy mi?

vagy ha van jobb ötleted akkor írd meg "kedves" kérdező

2010. aug. 23. 19:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!